Metro-portal.hr

objavljeno 10.02.2013. 21:28:00
LIKOVI ...

Muškarci s kojima veza ne može uspjeti

Pet tipova muškaraca s kojima jednostavno nije moguće ostvariti smislenu vezu koja će potrajati

Možda ne baš ovako drastično ... ali ...
Možda ne baš ovako drastično ... ali ... (Arhiva)

Kako naći muškarca koji je dorastao ozbiljnoj vezi pitanje je koje si, prije ili kasnije, postavi svaka žena bar jednom u životu. Da ne bi muški rod ispao baš kriv za sve, ima i izbirljivih žena, no ima i pet tipova muškaraca s kojima veza jednostavno ne može uspjeti.

Prvi su oni koji još uvijek vole svoju bivšu. Ma koliko to skrivali, na kraju će ta neugodna činjenica isplivati na svjetlo dana. Obično pričaju o njoj bez kraja i konca u svakoj prilici, ako je sretnu zašute i sakriju se ... Kad to vidite, bježite glavom bez obzira, jer u takvoj vezi sreće za vas nema.

Arogantni likovi koji se prema vama ponašaju kao da ne zaslužujete njihovu pažnju i kraj kojih se uvijek osjećate inferiorno sigurno nisu tip osobe s kojom biste trebali imati vezu. Budite spremni na još jednu porciju vrijeđanja kad ćete mu davati nogu, no, to će biti zadnji put.

Lažovi, kreativni ili ne, mogu biti zabavni do neke mjere, no stalno prilagođavanje istine njegovim potrebama znači da će takav biti i u vezi i da nikad nećete znati govori li vam istinu ili mulja. Znači, bježati glavom bez obzira čim ga ulovite u prvoj laži.

Prezauzeti tipovi koji ne mogu naći vremena ni za jedan dobar dulji film, a kamoli večeru prije ili poslije toga jednostavno vam ne mogu odgovarati, jer nećete imati vremena upoznati ga prije braka. Stoga, crta ...

Lijenčine će obično reći da su nezaposleni, no češće se radi o besposlenim likovima kojima je traženje posla gore od hodanja po vreloj žeravici. Ako ambicije nema ni u tragovima, riješite ga se što prije. 

10.02.2013. 21:28:00
http://metro-portal.hr/muskarci-s-kojima-veza-ne-moze-uspjeti/76436/