Metro-portal.hr

objavljeno 12.02.2014. 21:31:00
HE HE

Muškarci razmišljaju samo o seksu - oralnom

Opsjednutost muškaraca oralnim seksom potvrđena je u nizu istraživanja koja uvijek dolaze do istog zaključka - muškarcima je to najbolji dio seksa

Muškarci obožavaju oralni seks
Muškarci obožavaju oralni seks (Arhiva)

Muškarci i oralni seks su posebna priča, jer kod žena jednostavno ne postoji tolika opsesija jednim dijelom seksualnog čina koja bi makar malo ličila na odnos muškaraca prema oralnom seksu.

Kad ih pitate koja im je najdraža aktivnost tijekom predigre, muškarci će gotovo unisono odgovoriti da je to oralni seks. Na sreću žena, muškarci vole i davati i primati, tako da ni one nisu uskraćene.

Štoviše, njima je stalo do toga da partnerice iskreno uživaju u tome što rade i da ne doživljavaju oralni seks kao neku obavezu koju trebaju odraditi, jer zadovoljstvo koje muškarci doživljavaju tijekom oralnog seksa nije samo fizičko.

Oralni seks za muškarce je emotivna stvar, znak potpunog prihvaćanja partnera, tako da ne čudi da čak 78 posto muškaraca nema ništa protiv ako seks ostane samo na oralnom, njima je to jednako dobro.

Gotovo četvrtina muškaraca jednako uživa u primanju i pružanju oralnog seksa, no kod žena je taj broj značajno niži - tek pet posto žena jednako voli pružiti i primiti oralni seks. 

12.02.2014. 21:31:00
http://metro-portal.hr/muskarci-razmisljaju-samo-o-seksu-oralnom/83258/