Metro-portal.hr

objavljeno 24.05.2014. 19:52:00
ISTINA?

Muškarci moraju biti apsolutno iskreni ...

Iskrenost i dobra veza idu ruku pod ruku, a koliko god mediji promicali bijele laži, evo par stvari oko kojih muškarci moraju uvijek biti iskreni

Bolje da kažete od koga je poruka nego da ona kasnije provjerava
Bolje da kažete od koga je poruka nego da ona kasnije provjerava (Arhiva)

Iskrenost je ženama izuzetno važna u vezi, pa tako postoje neke male, bijele laži preko kojih će prijeći, no neke stvari jednostavno neće tolerirati. 

Primjerice, muškarac uvijek mora reći da ide van sa svojom ekipom, jer tada problema neće biti. Nije problem da muškarac ode van bez partnerice, nego se stvari kompliciraju ako misli da ona neće biti sretna zato što ide s dečkima. Recite jednostavno što je na stvari i sve će biti u redu.

Jednako tako, ženama ne smeta kad njihov muškarac dobiva poruke na mobitel kad je s njom, jedino što ih muči jest činjenica da ponekad nemaju potrebu reći od koga je poruka. Žene u tim situacijama razmišljaju praktično - ako nema što skrivati, zašto ne kaže od koga je dobio poruku?

Bivše ljubavi uvijek su najosjetljiviji dio veze, tako da treba odmah priznati da je na nekom događanju sreo neku bivšu i izmijenio par riječi s njom. Znate i sami zašto - ako to ne kažete, možete biti sigurni da će proraditi Murphyjev zakon i da će je u roku od pola sata nazvati prijateljica koja je to čula od nekoga i onda se otvaraju vrata pakla ...

Ono što će svaku, ali baš svaku ženu izluditi je kad muškarac ne želi priznati da ne zna gdje se nalazi. Vozite se kod frendova koji su se preselili, i ona uočava da već drugi put prolazite kraj iste trafike, a vi izmišljate bajke zašto je to normalno. Jednostavno recite da nemate pojma gdje ste i nazovite frendove!

I da, nemojte izmišljati razloge zašto biste trebali ostati kod kuće kad ona očekuje od vas da odete s njom u posjetu, recimo, njenim roditeljima. Pošteno priznajte - hoću malo biti sam i ne raditi ništa! 

24.05.2014. 19:52:00
http://metro-portal.hr/muskarci-moraju-biti-apsolutno-iskreni/85202/