Metro-portal.hr

objavljeno 14.08.2015. 21:45:00
MA DA? :)

Muškarci ipak mogu ponešto naučiti o ženama

Je li vas dragi ikad iznenadio nekim potezom koji pokazuje da razumije žene? Nije mu to došlo samo od sebe, pomučio se ...

Nekad ih krene ...
Nekad ih krene ... (Arhiva)

Muškarci mogu naučiti lekcije koje dobivaju od žena, istini za volju najčešće jako sporo, nekad samo malo sporije, ali na kraju priče uđu im u glavu ako se ponove dovoljno puta.

Jedna od prvih lekcija koje zapamte je da žene nisu raspoložene za spontanost. Najčešće je to posljedica nekoliko telefonskih poziva u čudna doba s porukama tipa malo se popilo, dođi u kafić ili došao sam kući, bilo bi super sad se malo seksati. Kako telefoni, ma kako pametni bili, još uvijek ne mogu prenijeti šamare, dobili su pranje ušiju i nakon nekoliko takvih incidenata, naučili kada se ženu zove van - na vrijeme, kako bi se mogla spremiti.

Nakon toga nauče da je važna nježnost nakon seksa. Brz odlazak kući ili okretanje na drugu stranu i hrkanje u roku od pola minute možda su muškarcima najdraži završeci seksa, no ženama nisu. Nakon nekoliko neodgovorenih poziva ili nadurenih faca tijekom doručka, i ta se lekcija može naučiti bez velike muke. 

Savjeti su nešto što ženama ne treba baš uvijek, pogotovo ne u trenucima kad su malo ljute zbog nečega što im ne ide, a muškarac baš tad odluči prosipati svoju pamet i znanje pokroviteljskim glasom. Kad bi pogledi ubijali, na ovom bi svijetu bilo bitno manje muškaraca koji bi pali kao žrtve vlastite nepažnje, ovako se moraju ispričavati, kupovati cvijeće i općenito biti fini dečki kako bi im se oprostilo, a te lekcije dobro pamte. 

Teško da će se i jedna žena nasmijati na šale o PMS-u, osim kad su pod utjecajem droga ili alkohola, a u normalnim okolnostima polučuju upravo suprotan učinak - uzrokuju PMS, ma kako preuranjen bio. I to se nauči nakon par ubilačkih pogleda, šamaranja jezikom i treskanja tanjurima, pa možda imate sreće i vaš je muškarac to već imao prilike napraviti.

14.08.2015. 21:45:00
http://metro-portal.hr/muskarci-ipak-mogu-ponesto-nauciti-o-zenama/93320/