Metro-portal.hr

objavljeno 15.02.2014. 21:30:00
BABE :)

Muškarci čuvaju tajne kraće od žena

Famozna muška solidarnost pada u vodu već na prvom koraku, kad treba sačuvati neku tajnu jer to muškarcima jednostavno ne ide od ruke

Budite sigurni da vam tajna nije sigurna
Budite sigurni da vam tajna nije sigurna (FreeDigitalPhotos)

Žene prati glas tračerica, no, istraživanje na 2 tisuće Britanaca otkrilo je poraznu istinu o muškarcima - oni mogu tajnu sačuvati bitno kraće nego žene, što znači da su puno veće "babe" nego što vole da se o njima misli.

Naime, rezultati su pokazali da prosječan muškarac tajnu može sačuvati 2 sata i 47 minuta, što je čak 40 minuta kraće nego žene. Štoviše, svaki deseti ispitanik priznao je da je tajnu izbrbljao već nakon 10 minuta, makar preko 90 posto muškaraca istovremeno tvrdi da su ljudi od povjerenja koji znaju čuvati tajne. 

Tajne koje muškarci najteže čuvaju su uredske avanture kolega, tuđe laži i preljubi prijatelja, a ono što može zabrinuti sve ljude s tajnama je činjenica da će njihova tajna odmah biti proslijeđena na barem pet adresa - od djevojke ili žene do prijatelja i kolega. 

Jednostavno rečeno, ako stvarno želite sačuvati svoju tajnu, nemojte je ni za živu glavu povjeriti muškarcu jer je to isto kao da ste platili oglas na radiju, tvrde istraživači.

Situaciju dodatno pogoršavaju moderni načini komunikacije, jer tajne gotovo istog trenutka procure preko Facebooka ili nekog drugo chata. Što sve muškarci neće sigurno sačuvati kao tajnu? Evo liste, na znanje i ravnanje:

1. Afera prijatelja
2. Nečije laži
3. Šef ili kolega ima uredsku romansu/aferu
4. Netko koga zna je trudan
5. Netko je imao problema s policijom
6. Netko laže o poslu ili plaći
7. Saznali su da je netko imao plastičnu operaciju
8. Prijatelj je dobio promaknuće/povišicu
9. Prijatelj/kolega je u financijskim problemima
10. Prijatelj/kolega ima problema u krevetu.

15.02.2014. 21:30:00
http://metro-portal.hr/muskarci-cuvaju-tajne-krace-od-zena/83300/