Metro-portal.hr

objavljeno 21.10.2012. 09:58:00
DA?

Muškarci baš i ne vole lake žene

Muškarci vjeruju da je najbolje da se u novoj vezi seks dogodi nakon drugog spoja, a žene misle da je idealno nakon petog

Muškarci imaju neočekivan stav
Muškarci imaju neočekivan stav (Arhiva)

Nove su veze uvijek oprezne na početku, no muškarci i žene im, kako dobro znamo, različito pristupaju. Prvo pitanje koje si uvijek postavljamo pri ulasku u novu vezu je vrijeme kad će se dogoditi prvi seks.

Što se tiče muškaraca, njima bi najviše odgovaralo da se to dogodi na drugom spoju, pokazalo je istraživanje stranice WhatsYourPrice, na iznenađenje anketara. To smatra čak 69 posto muškaraca, a njih 80 posto smatra da žena s kojom odu u krevet nakon prvog izlaska nije osoba s kojom bi trebalo ući u trajniju vezu.

Žene, s druge strane, vjeruju da je idealno vrijeme za prvi seks nakon petog izlaska, kad se partneri već bolje znaju, no ne misle da je seks nakon prvog spoja prepreka za vezu. Stručnjaci ovo objašnjavaju na način da je ionako cilj svake veze produžetak vrste, pa žene to tako i doživljavaju.

Muškarci ipak ne vole da je žena previše laka za odvući u krevet jer im se, zbog kompetitivnosti u krevetu, ne sviđa ideja da žene s kojima jesu spavaju s drugim muškarcima, a žena koja na to pristane, prema mišljenju muškaraca, nije dovoljno ozbiljna za potencijalnu partnericu kad se tako lako upušta u seks. 

21.10.2012. 09:58:00
http://metro-portal.hr/muskarci-bas-i-ne-vole-lake-zene/74454/