Metro-portal.hr

objavljeno 09.08.2020. 17:02:00
COOL

MTV seli dodjelu na ulice grada

Barclays centar u Brooklynu ove godine ipak neće ugostiti svečanost dodjele MTV-jevih nagrada kako je planirano, a umjesto toga događat će se na više lokacija na otvorenom.

Bit će ludilo po gradu...
Bit će ludilo po gradu... (Arhiva)

Plan je promijenjen u petak uzajamnom odlukom Barclaysa i MTV-a, doznaje Page Six, zbog brige o sigurnosti izvođača i posjetitelja.

Predstavnici za medije Barclays centra i MTV-a odluku su potvrdili u zajedničkoj izjavi za medije, prenosi tportal.

'VMA 2020. godine održat će se u nedjelju, 30. kolovoza, i odati počast nevjerojatnoj otpornosti New Yorka uz nekoliko nastupa na otvorenom po cijelom New York Cityju, uz ograničen broj posjetitelja ili potpuno bez publike, pridržavajući se svih smjernica grada i države. U bliskim konzultacijama s državnim i lokalnim zdravstvenim službama, postalo je jasno da će u ovo vrijeme nastupi na otvorenom s ograničenim brojem ili bez publike biti izvediviji i sigueniji od događaja u zatvorenom prostoru. VMA će uzbudljivim showom naglasak staviti na različite dijelove NYC-ja i 2021. se vratiti u Barclays Centar. MTV će nastaviti usko surađivati s Ministarstvom zdravlja, državnim i lokalnim dužnosnicima, medicinskom zajednicom i ključnim dionicima kako bi pružili sigurnost svima uključenima', navodi se u izjavi.

Godišnja dodjela MTV-jevih nagrada za glazbeno i video stvaralaštvo trebala se prema nalogu guvernera New Yorka Andrewa Cuomoa, vezanim uz pandemijske protokole, održati u areni Barclays centra s ograničenim brojem publike i li bez publike.

MTV je u četvrtak objavio kako će voditeljica dodjele biti glumica i pjevačica Keke Palmer, a otkriveno je i da će K-pop grupa BTS na svečanosti nastupiti prvi put. Među izvođačima koji će nastupiti uživo su i Doja Cat i J Balvin.

Izvor za Page Six također otkriva da će se tradicionalne vrećice s poklonima za zvijezde i goste ove godine slati.

S po devet noiminacija za MTV VMA 2020 nagrade predvode Ariana Grande i Lady Gaga, a slijede Billie Eilish i The Weeknd s po šest nominacija.

09.08.2020. 17:02:00
http://metro-portal.hr/mtv-seli-dodjelu-na-ulice-grada/126758/