Metro-portal.hr

objavljeno 08.11.2010. 10:35:00
MADRID

MTV Europe Music Awards - Lady Gaga i Justin Bieber najbolji

GALERIJA - Lady Gaga osvojila je titulu najbolje izvođačice godine, MTV-jev show vodila je Eva Longoria

Eva Longoria
Eva Longoria (Getty Images)

Ekstravagantna američka pjevačica Lady Gaga s tri nagrade i kanadska tinejdžerska zvijezda Justin Bieber proglašeni su u nedjelju u Madridu najboljim umjetnicima godine na svečanoj dodjeli glazbenih nagrada MTV Europe Music Awards.

Proglašena najboljom izvođačicom godine, 24-godišnja Lady Gaga trijumfirala je osvojivši i nagrade za najbolju pop umjetnicu i pjesmu godine za "Bad Romance".

Već je pokupila osam nagrada na MTV Video Music Awards 2010. u rujnu u Los Angelesu, među kojima za najbolji video spot za "Bad Romance". Kose boje limuna, u haljini od prozirne plastike, Lady Gaga je osvajanje nagrade pozdravila u izravnom javljanju s pozornice u Budimpešti, gdje je imala koncert u vrijeme dodjele u Madridu.

Premoćno je pobijedila svoju suparnicu Kathy Perry (25), još jednu favoritkinju s pet nominacija, koja se morala zadovoljiti jednom nagradom za najbolji video spot ("California Gurls"). Mlađahni Justin Bieber osvojio je nagradu za najboljeg izvođača i najbolju novu nadu.

Svečanost emitiranu uživo u čitavom svijetu, koju je pratilo 46 milijuna obožavatelja, vodila je "očajna kućanica" Eva Longoria, presvukavši se u devet različitih toaleta tijekom večeri.(hina/metro-portal)

08.11.2010. 10:35:00
http://metro-portal.hr/mtv-europe-music-awards-lady-gaga-i-justin-bieber-najbolji/50878/