Metro-portal.hr

objavljeno 19.09.2012. 14:21:00
SUBOTA

Mrkli mrak na Funhouseu u Aquariusu

Prvu subotu nakon velikog otvorenja funhouse programa, rezident DJ Martyn Negro pred sebe stavlja veliki izazov i već priprema odgovor na njega

Mrkli mrak u Aquariusu
Mrkli mrak u Aquariusu (Aquarius)

Ovu subotu u klubu Aquarius po prvi put kroz funhouse noć u potpunom mraku prošetat će otmjeni Johnnie Walker Black. Upozoravamo vas da je ovosubotnji provod namijenjen za one koji se ne boje mraka i u istom se jako dobro snalaze. Upravo ste pozvani na prvi funhouse tematski party - Mrkli Mrak.

Prvu subotu nakon velikog otvorenja funhouse programa, rezident DJ Martyn Negro pred sebe stavlja veliki izazov i već priprema odgovor na njega, a sve kako bi vam pružio najbolji ritam komercijalne elektronske glazbe koja će vas trgnuti i rasplesati do dugo u noć. Funhouse ekipa je pripremila sve - od posebnog svjetlosnog iznenađenja, pa do potpunog mraka te glazbe koja će vas baciti u ekstazu. Jedino što se od vas očekuje jest da se pojavite u svojem najotmjenijem izdanju, jer funhouse ekipa i Johnnie Walker neće dopustiti ništa manje od toga. Što se sve može dogoditi u mraku? Koliko ste spremni na tamnu stranu noći? Tko je zločest, a tko dobar? Saznat ćemo u subotnjoj funhouse noći, a Johnnie Walker Black je tu za vas 2 za 1.

Želimo samo najbolje od vas jer vama pružamo najbolje od nas. Dobrodošli na funhouse Mrkli Mrak party u Aquariusu.

https://www.facebook.com/funhouseaq

19.09.2012. 14:21:00
http://metro-portal.hr/mrkli-mrak-na-funhouseu-u-aquariusu/73973/