Metro-portal.hr

objavljeno 31.12.2010. 13:36:00
DRAGI, NEMOJ....

Možete li pogoditi koja je ovo popularna pjevačica?

Fotografija koja je objavljena na Twitteru brzo je obrisana, uz negodovanje zvijezde

klikni za povećanje
klikni za povećanje (Twitter)

Naime, komičar Russell Brand objavio je na Twitteru ne baš najljepšu fotografiju svoje žene Katy Perry. Čini se kako se zvijezda upravo probudila, ne pokazujući oduševljenje potezom svojeg supruga.

26-godišnju Katy rijetko se vidi bez šminke, a mogući znak njenog negodovanja jest i to da je slika brzo obrisana s Brandovog profila. Slavni par trenutno se nalazi u Londonu nakon što su proveli prvi Božić kao muž i žena.

Odlučili su ne prakticirati tradicionalno darivanje, a umjesto toga će, kako kažu, uživati u "iskustvu zajedništva", što god im to značilo. "Iskreno, nećemo kupovati poklone ove godine, jer ćemo se prepustiti iskustvu. Moj cijeli život je iskustvo, posebno posljednjih par godina, a osobito ova godina", objašnjava Katy.

Mlada pjevačica ima i dodatan razlog za slavlje jer je njezin posljednji singl "Firework" dospio na broj 1. britanske ljestvice. Par će pokušati izvući najviše iz zajedničkog odmora jer ih idućeg mjeseca već čekaju radne obaveze. Russell završava snimanje glasa za crtić "Hop" u kojem portretira uskršnjeg zeca. Katy u međuvremenu započinje europski dio svoje turneje California Dreams kojom promovira trenutni album "Teenage Dream". Turneja započinje 20. veljače u Lisabonu.

31.12.2010. 13:36:00
http://metro-portal.hr/mozete-li-pogoditi-koja-je-ovo-popularna-pjevacica/53459/