Metro-portal.hr

objavljeno 18.05.2010. 20:18:00
LIGA PRVAKA

Mourinha zabrinuo vulkan "Gudjohnsen"

Kormilar talijanskog Intera ne zna pravo ime islandskog vulkana pa ga je nazvao po nekadašnjam napadaču Chelsea

Jose Mourinho finale Liga prvaka Inter vulkan
Jose Mourinho finale Liga prvaka Inter vulkan (Getty Images)
Trener Intera Jose Mourinho u utorak je izjavio da ga trenutno najviše brine hoće li islandski vulkan Eyjafjallajokull ponovno poremetiti zračni promet, što bi moglo prisiliti njegovu momčad da na finale Lige prvaka otputuje u srijedu, umjesto u petak.

"Brine me Gudjohnsen (bivši islandski napadač Chelseaja). Ne znam točno ime vulkana, to je previše komplicirano, pa ga zovem Gudjohnsen. Želio bih da u Madrid otputujemo u petak, jer volim raditi u našem trening centru. No, čini se da ćemo morati putovati već u srijedu, i to me jedino brine", kazao je Mourinho na konferenciji za novinare.

Inter u subotu, 22. svibnja, u Madridu igra u finalu Lige prvaka protiv Bayerna, a novinare je zanimalo i da li će Mourinho na ljeto preuzeti vođenje Real Madrida.

"Nije istina da sam već sve dogovorio sa Realom. Nakon finala Lige prvaka uzet ću si par dana da razmislim o svojoj budućnosti. Što se tiče Intera, to je klub u kojem osjećam da me svi poštuju, ali problem je u tome ima li poštovanja prema meni u Italiji", rekao je Mourinho. (hina/metro-portal)

18.05.2010. 20:18:00
http://metro-portal.hr/mourinha-zabrinuo-vulkan-gudjohnsen/40339/