Metro-portal.hr

objavljeno 16.07.2011. 10:36:00
OČEKUJTE SVAŠTA

Morissey krajem iduće godine objavljuje autobiografiju

"Svoju autobiografiju vidim kao sentimentalni klimaks posljednjih 30 godina. Neće biti objavljena prije prosinca 2012.", kazao je kontroverzni pjevač

Morrissey
Morrissey (Getty Images)

Morrissey, kontroverzni pjevač i bivši frontmen engleske rock grupe The Smiths, kazao je kako bi njegova autobiografija trebala izaći u prosincu iduće godine.

U intervjuu za časopis Billboard opisao ju je kao "sentimentalni vrhunac" posljednjih nekoliko desetljeća.

"Svoju autobiografiju vidim kao sentimentalni klimaks posljednjih 30 godina. Neće biti objavljena prije prosinca 2012., što mi daje dovoljno vremena da spakiram sve svoje stvari i nestanem u središnjem Brazilu. Nevine se proziva, krivce se štiti", rekao je karizmatični Morrissey koji je poznat i kao ekstremni vegetarijanac i zaštitnik prava životinja.

Tako je osiguranje njegova nedavnog koncerta u Middlesbroughu pretraživalo posjetitlje kako bi se uvjerilo da sa sobom nemaju proizvode od mesa, izvijestili su mediji.

Poznato je da Morrissey od mjesta na kojima nastupa zahtijeva da u ponudi hrane nema mesa, ali ovo je prvi puta kako je inzistirao da se obožavatelji pregledaju u potrazi za mesom. Časopis Uncut izvijestio je da su fanovi po ulasku u dvoranu upućivani prema pripadnicima osiguranja koji su im pretraživali torbe i ruksake ne bi li pronašli mesne proizvode.

Ranije ove godine, Morrissey je zatražio od belgijskog glazbenog festivala Lokerse Feesten da na dan njegova nastupa s ponude ukloni svu hranu koja sadrži meso.

16.07.2011. 10:36:00
http://metro-portal.hr/morissey-krajem-iduce-godine-objavljuje-autobiografiju/61343/