Metro-portal.hr

objavljeno 10.02.2008. 23:58:39

‘Moramo čvrsto ostati na zemlji’

Lino Červar poziva na ozbiljnost uoči nastvka natjecanja
Lino Červar poziva na ozbiljnost uoči nastvka natjecanja (Dragan Matić/CROPIX)

Na dan utakmice u španjolskoj Marci izašla je informacija da CO Zagreb skuplja 800.000 eura za dovođenje najboljeg igrača svijeta Ivana Balića. Navodno se posao trebao zgotoviti do ljeta.

Međutim, glavni akteri te priče oštro demantiraju te navode, tako da je teško očekivati senzacionalni transfer.

- Papir svašta trpi. Nije tajna da bih opet volio igrati u Hrvatskoj, ali ova priča nema veze s istinom - rekao je Ivano Balić.

Prvi čovjek Croatia osiguranja Zoran Gobac vijest je također demantirao izjavivši kako je i sam tijekom utakmice saznao za navodni Balićev povratak:

- Nitko ne skuplja nikakakav novac - kaž Gobac.

Flensburg - HSV 33-33U susretu 1. kola skupine 3, u dvoboju njemačkih predstavnika, Flensburg i HSV Hamburg odigrali su neriješeno 33-33. Vrlo efikasan bio je hrvatski reprezentativac Blaženko Lacković sa šest postignutih pogodaka.Ipak, glavni akteri jučerašnjeg spektakla nisu bili ni Gobac ni Balić. Istinski junaci  bili su rukometaši Zagreba koji su ‘samljeli’ španjolsku momčad.

- Čestitam svojim igračima, cijeli orkestar je štimao. Ovaj put je obrana odnijela pobjedu, no i napad je funkcionirao kako smo se dogovorili. Igramo protiv najpoznatijih europskih ekipa, naši dečki postali su ‘brend’.

Na stranu senzacije i želje bez pokrića, Zagrepčani su pobijedili PSA i igrači su s pravom nakon utakmice slavili.

- Nitko nije očekivao ovu pobjedu, ne stavlja nas u ulogu favorita, no donosi nam golemo rasterećenje. Sad treba samo ostati na zemlji, i dalje raditi, ‘orati i kopati’ pa će rezultat doći sam od sebe.Denis Špoljarić je dodao: - Očekivali smo veću borbu, ali stvarno smo super odigrali. Sada se samo ne smijemo umisliti. 

Piše: METRO/JL
10.02.2008. 23:58:39
http://metro-portal.hr/moramo-cvrsto-ostati-na-zemlji/2712/