Metro-portal.hr

objavljeno 05.06.2008. 23:56:06

Monika Kravić udala se za Marija Mamića?

Mladi je par navodno već izmijenio bračne zavjete

Crnokosa voditeljica ne voli pričati o svojem privatnom životu i vješto ga uspijeva skriti od medija
Crnokosa voditeljica ne voli pričati o svojem privatnom životu i vješto ga uspijeva skriti od medija (Marko Miščević/CROPIX)

Kako bi u što većoj mjeri zaobišla medijsku buru, voditeljica Monika Kravić se, prema saznanjima portala Index.hr, s Marijem Mamićem vjenčala u srijedu. Iako je vjenčanje najavljeno za subotu, čini se kako će uzvanici u kristalnoj dvorani hotela Westin nazočiti tek svadbi, a zavjeti i izmjena prstenja bila je rezervirana za najuži krug prijatelja i članova obitelji.

Mario i Monika najveći su show ostavili za ovaj vikend, a na njihovoj će svadbi navodno plesati nekoliko stotina uzvanika, među kojima i poznati Hrvati i Hrvatice. Najvažniji dan u životu atraktivna je voditeljica odlučila provesti daleko od medija, ali uz brojne prijatelje i suradnike koje će u hotelu Westin zabavljati Maja Šuput i glazbeni sastav Kužiš, stari moj.

Pjeva Maja ŠuputNajveći show ostavljen je za ovaj vikend, a na svadbi Monike i Marija plesat će, prema nekim informacijama, nekoliko stotina uzvanika koje će zabavljati Maja Šuput i glazbeni sastav Kužiš, stari moj. Monika će nositi 60 tisuća kuna vrijednu Valentinovu haljinu. 

Monika Kravić na vjenčanju će nositi 60 tisuća kuna vrijednu haljinu dizajnera Valentina, a na svadbeni jelovnik, prema nekim informacijama, odlazi 220 tisuća kuna. Novinarka Ivona Periša preuzela je ulogu kume, a Mariju Mamiću kum će biti prijatelj iz školskih klupa. Voditeljica se s dečkom ne voli pojavljivati u javnosti, a izbjegava odgovore na pitanja o privatnom životu.

‘Zaista ne želim raditi cirkus od svog vjenčanja. Želim normalnu ceremoniju bez prevelike pompe, ali znam da je interes medija takav da sve to neće proći neopaženo. Nisam sigurna hoću li izbjeći cirkus’, rekla je nedavno kad su je upitali kako se misli ‘boriti’ protiv medijske pozornosti i vjenčanje sačuvati od znatiželjnih pogleda. (METRO) 

05.06.2008. 23:56:06
http://metro-portal.hr/monika-kravic-udala-se-za-marija-mamica/8250/