Metro-portal.hr

objavljeno 02.07.2014. 20:02:00
LJUBAV JE NA SELU

Momci iz ruralnih dijelova imaju veće penise nego gradski dečki

Bugarski znanstvenici su došli do iznenađujućeg otkrića prilikom mjerenja veličine muškosti kod pubertetlija - momci sa sela imaju veće penise nego njihovi vršnjaci iz gradova

Na selu bolje rastu
Na selu bolje rastu (Arhiva)

Novo znanstveno istraživanje pokazalo je da sve veće društveno-ekonomske razlike između gradova i ruralnih prostora nisu jedini faktori koji upućuju na očiglednu raznolikost života na selu od života u velegradu. Postoje i biološke raznolikosti, barem što se tiče veličine muškosti.

Skupina bugarskih znanstvenika odlučila je provesti veliko nacionalno istraživanje veličine penisa i volumena testisa kako bi dobili referentne vrijednosti koje bi poslužile u medicini pri praćenju razvoja u pubertetu.

>> Veličina penisa je ipak važna >> 

Nakon obrade podataka znanstvenici su uočili zanimljivu činjenicu: momci iz ruralnih krajeva imaju veće penise od gradskih kicoša. Naime, rezultati su pokazali da je prosječna dužina penisa seoskih mladića 9,7 centimetara, a gradskih vršnjaka 9,3 centimetra.   

>> A prosječna dužina penisa je ... >>

U istraživanju je sudjelovalo preko šest tisuća volontera, od tek rođenih beba, pa sve do 19-godišnjih tinejdžera koji su dosegli spolnu zrelost.

02.07.2014. 20:02:00
http://metro-portal.hr/momci-iz-ruralnih-dijelova-imaju-vece-penise-nego-gradski-decki/65871/