Metro-portal.hr

objavljeno 20.05.2009. 12:21:28
Oksanina majka:

Moja kći nije razorila Melov brak

Majka Melove djevojke nije željela potvrditi glasine da par očekuje dijete

Mel i Oksana na premijeri filma Wolverine u travnju
Mel i Oksana na premijeri filma Wolverine u travnju (Getty Images)

Mame uvijek znaju sve, barem tako kaže stara poslovica. Tako i majka Oksane Grigorieve, ljubavnice Mela Gibsona ima dosta toga za podijeliti s medijima, naročito nakon što se ime njene kćeri počelo povlačiti po žutom tisku u negativnom kontekstu.

Ljudmila Černuka, inače umirovljena profesorica glazbe, tvrdi da njena kćer nije razorila brak Mela Gibsona, koji je smatran za jedan od najčvršćih i najuzornijih u Hollywoodu. Doduše, nije dala nikakve detalje, nego je poručila novinarima da pričekaju službeno priopćenje zaljubljenog para.

Inače je Oksana i pjevačica koja ima ugovor s Gibsonovom izdavačkom kućom, a prema navodima majke počeli su se viđati pred tri godine, kada je Gibsonov brak već bio gotovo, a on plaćao supruzi milijun dolara mjesečno da održava privid sklada.

Majka tvrdi da je Gibson napustio ženu 2006. godine, i da bi prije ili kasnije našao drugu ženu, a igrom slučaja ovoga puta to je bila njena kći Oksana. Tvrdi da njena kći, koja sa sinom iz veze s Timotyjem Daltonom ima sina Alexandera jako pati od nostalgije te da svakodnevnim telefonskim razgovorima ublažava njenu čežnju za Rusijom.

Inače, Robyn Gibson podnijela je zahtjev za razvodom 13. travnja zbog nepremostivih razlika, i najednom se otvorila Pandorina kutija Gibsonovih nevjera i truda da to zadrži podalje od javnosti.

Nakon što su ga mediji uslikali s Oksanom, par je odlučio doći zajedno na premijeru Wolverina dva tjedna nakon što su mediji provalili priču, i tada su 53-godišnji glumac i 39-godišnja Ruskinja izazvali pravu pomutnju na red carpetu i oteli svu slavu filmu.

20.05.2009. 12:21:28
http://metro-portal.hr/moja-kci-nije-razorila-melov-brak/17999/