Metro-portal.hr

objavljeno 31.05.2011. 08:56:21
VELIKO PRIZNANJE

Modrić u idealnoj momčadi koja bi se jedina mogla suprotstaviti Barceloni

Slavni igrač Arsenala, Adam Smith, uvrstio je Luku u najbolju momčad "ostatka Europe"

Fotografija vijesti

Gotovo svi sportski novinari zadnjih su se dana nadmetali u hvalospjevima Barceloni nakon što je potpuno zasluženo deklasirala Manchester United u finalu Lige prvaka te osvojila srca ljubitelja nogometa i sjajnom igrom. Nakon takvog finala, teško je ne zapitati se postoji li itko tko bi može zaustaviti katalonski stroj predvođen Lionelom Messijem.

Slavni napadač Topnika, Alan Smith, ponudio je svoj odgovor. Nekoć igrač Arsenala a danas komentator Sky Sportsa, složio je idealnih jedanaest igrača za koje smatra da bi se mogli ravnopravno suprotstaviti Barceloni. Za nas iz Hrvatske posebno je zanimljivo što je u tom sastavu i naš reprezentativac Luka Modrić.

Smithova idealna momčad igrala bi u formaciji 4-2-3-1, vodio bi je Jose „Special One" Mourinho a Modrić bi igrao poziciju ispred dvojice razarača, Pepea i Xabija Alonsa. Smith smatra da bi Luka za tu poziciju bio daleko bolji izbor od Wesleya Sneijdera te bi se odlično povezivao s Christianom Ronaldom.

Hoće li ovo priznanje dati dodatni vjetar u leđa našem najhvaljenijem igraču u Premier Ligi ove sezone te ga dovesti još jedan korak bliže transferu u Manchester United vjerojatno ćemo saznati za koji tjedan.

SMITHOVIH IDEALNIH JEDANEST:

Iker Casillas (Real) - Philipp Lahm (Bayern), David Luiz (Chelsea), Nemanja Vidić (Manchester United), Ashley Cole (Chelsea) - Pepe (Real), Xabi Alonso (Real) - Luka Modrić (Tottenham), Alexis Sanchez (Udinese), Cristiano Ronaldo (Real) - Gareth Bale (Tottenham).


31.05.2011. 08:56:21
http://metro-portal.hr/modric-u-idealnoj-momcadi-koja-bi-se-jedina-mogla-suprotstaviti-barceloni/59491/