Metro-portal.hr

objavljeno 13.03.2008. 23:44:43

Modrić: Teško se motiviramo

Kapetan Dinama jedva čeka okupljanje reprezentacije
Kapetan Dinama jedva čeka okupljanje reprezentacije (Goran Mehkek/CROPIX)

Dinamo je prošao u polufinale Kupa Hrvatske i to je jedina dobra vijest za trenera Zvonimira Soldu. ‘Modri’ u proljetnom dijelu, unatoč pobjedama, uopće ne nalikuju momčadi koju je vodio Branko Ivanković. Osim utakmice u Rijeci, Dinamo igra neuvjerljivo, a rezultat spašavaju dobre reakcije nakon prekida.

Da je nešto trulo u Dinamovoj igri svjestan je i kapetan Luka Modrić.

- Svjestan sam da igra nije bila na visokoj razini, ali već u subotu protiv Cibalije imamo priliku popraviti lošu sliku koja se stvorila o našoj igri - kaže Modrić, koji je kao iz topa odgovorio na pitanje u čemu je problem slabih partija.

- Probajte shvatiti da se nije lako motivirati s tolikom bodovnom razlikom pred prvim pratiteljima...

Slaba formaJedan od razloga Dinamovih neuvjerljivih igara svakako je i slaba forma trojca Guela-Mandžukić-Balaban. Guela je neprepoznatljiv u odnosu na pripreme, a napadački dvojac nikako ne može do gola. Problem je i što su ih navijači uzeli na zub. 

I još nešto:

- Pazite ovo - Slaven je kao došao po pobjedu u Maksimir i želi u polufinale. Kad ono oni igraju bez napadača, klasični bunker. Ali nisu oni jedini. Svi koji nam dođu u goste igraju na taj način i teško je zadovoljiti publiku dobrom igrom kada moraš razbijati protivnički bunker...

Modrić je prvi put priznao da će manjak motivacije biti veliki problem. Zato jedva čeka ‘rekuperaciju’ u reprezentaciji.

- Ne mogu dočekati da se okupimo...   (METRO) 

13.03.2008. 23:44:43
http://metro-portal.hr/modric-tesko-se-motiviramo/4354/