Metro-portal.hr

objavljeno 21.10.2013. 17:09:00
ŠIRENJE

MMM Agramservis postao ovlašteni servis za Prestigio

Tvrtka je svojim radom i rezultatima zaslužila povjerenje za ovlašteno servisiranje većine poznatih brandova mobilnih telefona i tableta, uključujući i računala te prijenosna računala

Još jedan servis za Prestigio
Još jedan servis za Prestigio (Prestigio)

Obavještavamo širu javnost da je 1.10. započela suradnja ASBISa i MMM Agramservisa, čime je MMM Agramservis postao ovlašteni servis za brand Prestigio u Republici Hrvatskoj, a koja će, vjerujemo, donijeti korist objema tvrtkama te prije svega poboljšati servisnu uslugu korisnicima Prestigio proizvoda.

Dakako, korisnicima je pored novog partnera dostupna i servisna usluga kod Moj Servis Informatika d.o.o., Miškinina 7, 10000 Zagreb, www.mojservis.hr, koja i dalje ostaje u servisnoj mreži Prestigio branda na području RH.

Prestigio® je etablirani multinacionalni IT brand koji u više od 75 zemalja diljem svijeta nudi vrhunsku, state-of-the-art tehnologiju po pristupačnim cijenama. Okosnicu Prestigio ponude čine tablet računala, pametni telefoni, navigacije, e-čitači, DVR kamere i ostala popratna oprema i periferija.

MMM Agramservis je najveći multibrand servisni centar u ovom dijelu Europe.

Matična tvrtka je u Hrvatskoj, a osim na domaćem tržištu, posluje i u devet zemalja regije.

Tvrtka je svojim radom i rezultatima zaslužila povjerenje za ovlašteno servisiranje većine poznatih brandova mobilnih telefona i tableta, uključujući i računala te prijenosna računala.

MMM Agramservis d.o.o.
Slavonska avenija 22d
10000 Zagreb
www.agramservis.hr

21.10.2013. 17:09:00
http://metro-portal.hr/mmm-agramservis-postao-ovlasteni-servis-za-prestigio/81186/