Metro-portal.hr

objavljeno 28.07.2020. 08:31:00
NAJAVE

MMD najavljuje novi Philips 498P9

Više vam nikada neće nedostajati prostora na ekranu, jer ovaj je monitor impresivno golem i moćan

Impresivno velik monitor
Impresivno velik monitor (Arhiva)

MMD, vodeći stručnjak za monitore, te licencirani partner za Philips monitore predstavlja novi Philips 498P9 Brilliance 32:9 SuperWide zakrivljeni LCD zaslon, 49 inčni (48.8" / 124 cm diag.) monitor dizajniran za profesionalce.

Ovaj nagrađivani monitor obogaćen je karakteristikama koji poboljšavaju izvedbu, te sa svojim luksuznim 32:9 SuperWide 49" ekranom i 5120 x 1440 rezolucijom, savršena je zamjena za dva 27" 16:9 Quad HD monitora jedan do drugoga.

498P9 nudi vizualizaciju bez smetnji i veću ugodnost za oči, zahvaljujući svom 1800r zaslonu koji osigurava manje iskrivljenje slike i šire vidno polje, rađen po uzoru prirodnog oblika oka, tako da se monitor suptilno okruži korisnika. Ljepota ovog monitora seže puno dublje, s MultiView tehnologijom, profesionalci mogu spojiti PC i laptop, s obzirom na to da ima mogućnost aktivnog dual-connecta i korištenja. Više nema potrebe za manualnom kontrolom ili provjeravanjem između dva monitora. Sada je svaka minuta provedena radeći učinkovitija, produktivna i ugodnija.

Kreiran po tvojim potrebama

Svojom impresivnom veličinom Philips 498P9 monitor u svakom smislu olakšava rad. Ima široku lepezu mogućnosti povezivanja, poput DisplayPort, HDMI i USB 3.2. Ugrađeni MultiClient Integrated KVM prekidač, zajedno s Multi-View funkcijom, korisniku donose najlakše spajanje dva monitora - samo s jednom prilagodbom tipkovnice i miša, štedeći vrijeme i prostor. Možete samo pritisnuti gumb i mijenjati izvore, balansirajući između najkompleksnijeg multitaskinga.

Dobro je poznato da profesionalci koji provode puno vremena ispred monitora, trebaju, ne samo biti u trendu s posljednjim tehnologijama, već i općeniti osjećaj ugodnosti. 498P9 monitor ima sve - Compact Ergo Base, user-friendly Philips monitor bazu koja se podešava i zakreće tako da svaki korisnik može osigurati maksimalnu udobnost gledanja i efikasnost.

Više od slike i mašte

Philips 498P9 monitor se ističe u masi zbog svog širokog spektra značajki. Njegov masiv ekran osigurava Dual QHD rezoluciju (5120 x 1440) kako bi korsinik dobio visoku preciznost detalja i slike - stoga je savršen za zadatke koji zahtijevaju preciznost i točnost. Kvaliteta gledanja je još više naglašena zahvaljujući SmartImageu, ekskluzivna tehnologija koja analizira sadržaj projiciran na ekranu i optimizira izvedbu zaslona. Štoviše Adaptive-Sync tehnologija osigurava lagodno korištenje bez previše napora i artifact-free gamersko iskustvo.

S obzirom da nam je korisnikova udobnost uvijek na prvom mjestu, Philips 498P9 monitor nudi korisnicima mnoštvo vizualnih rješenja uključujući LowBlue Mode i Flicker-free Technology kako bi se smanjilo treptanje koje uzrokuje umor očiju.

Prednosti se samo nižu, ali bi ipak trebalo izdvojiti kako je ovaj model iznimno ekološki prihvatljiv. Kada se pritisne 0-watt prekidač, korisnici mogu kompletno isključiti AC napajanje, što rezultira da se struja ne troši. Štoviše, njegovo pakiranje se može u potpunosti reciklirati, te zadovoljava ekološke standarde poput - EnergyStar 8.0, EPEAT*, RoHS, TCO Certified.

Philips 498P9 monitor će bti dostupan od kolovoza 2020. po maloprodajnoj cijeni od 6760 kuna.

28.07.2020. 08:31:00
http://metro-portal.hr/mmd-najavljuje-novi-philips-498p9/126518/