Metro-portal.hr

objavljeno 25.08.2011. 14:18:00
SEDMOGODIŠNJI UGOVOR

Mladi Dino Špehar u Dinamu

Dino Špehar sin je nekada poznatog igrača, a danas predsjednika NK Osijeka Roberta Špehara i jedan je od najdarovitijih mladih nogometaša u Hrvatskoj

Fotografija vijesti

Jedan od najdarovitijih mladih hrvatskih nogometaša, 17-godišnji Dino Špehar, potpisao je danas sedmogodišnji ugovor sa zagrebačkim Dinamom, javlja Hina.

"Jako sam sretan i ponosan što sam došao u najveći hrvatski klub i siguran sam da ću opravdati povjerenje. Hvala NK Osijek koji me odgajao otkad igram nogomet, a zahvaljujem i trenerima, suigračima i svima u klubu. Sada okrećem novu stranicu u životu, a ona je čvrsto vezana za Dinamo", izjavio je nakon potpisivanja ugovora mladi Osiječanin, koji je svojim nogometnim znanjem i talentom već privukao pozornost mnogih europskih klubova.

Dino Špehar sin je nekada poznatog igrača Osijeka i sada predsjednika NK Osijeka Roberta Špehara koji nije krio zadovoljstvo što će mu sin igrati u najtrofejnijem hrvatskom klubu, ali je istodobno bio i tužan jer je Osijek izgubio još jednog talentiranog i odličnog nogometaša.

25.08.2011. 14:18:00
http://metro-portal.hr/mladi-dino-spehar-u-dinamu/62567/