Metro-portal.hr

objavljeno 14.11.2013. 08:31:00
UDOMI ME!

Mješanka škotskog i njemačkog ovčara traži dom

Roka je divan pas, dobra i umiljata, iako je živjela zavezana za drvo u dvorištu, bez zaklona, pod vedrim nebom

Roka traži stalni dom
Roka traži stalni dom (Arhiva)

ROKA je mješanka njemačkog i škotskog ovčara (Lassie-a), stara 3 godine, ima cca 30 kg, cijepljena je i čipirana te HITNO traži novi smještaj (besplatni do udomljenja) ili stalni dom pun ljubavi.

Dana 10.11. spašena je od smrti koja joj je bila namijenjena i u zadnji čas je smještena u Zagreb, u stan gospođe koja već ima manjeg psa i mačku, ali se javila da je primi nakratko samo da Roka izbjegne metak.

Dalje moramo tražiti drugo rješenje, jer gospođi nije lako, ima jako mali stan, radi i teško joj je tako velikog psa šetati skupa sa svojim pa mora odvojeno tako da tamo ne može dugo ostati.

Roka je divan pas, dobra i umiljata, iako je živjela zavezana za drvo u dvorištu, bez zaklona, pod vedrim nebom, većinom na kruhu namočenom u vodi pa zato ne izgleda mršavo, jer to napuhuje, kao što i njezina dlaka daje privid da je još veća.

Obožava lopticu i za lopticom će ići gotovo bilo kuda, a trebaju joj dobri ljudi koji će joj pružiti ljubav, pažnju, šetnje, igru, skrb, sve ono što treba i što nije imala..., te stalan dom zauvijek u kojem će biti isključivo kao kućni ljubimac.

Lanac, boks, čuvarenje u dvorištu, parenje i slične kombinacije ne dolaze u obzir, a Ugovor o udomljavanju je obavezan, uz prethodnu provjeru uvjeta.

Sterilizacija je također obavezna (postoji mogućnost povoljnije uz našu pomoć koju ćemo dogovoriti što prije da ne bi bilo uskoro novih iznenađenja, jer su mužjaci dolazili k njoj).

Ukoliko želite usrećiti to divno stvorenje i za sve info ili pomoć javite se na kontakt: 
098/1622-718 (sms cijeli dan, pozivi popodne), msuzana75@gmail.com

Album s više slika:
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10152057184543561&type=3

Pomozite da Roka dobije novi život, kad je već dobila priliku da se spasi od smrti koja ju je sigurno čekala.

14.11.2013. 08:31:00
http://metro-portal.hr/mjesanka-skotskog-i-njemackog-ovcara-trazi-dom/81584/