Metro-portal.hr

objavljeno 03.08.2013. 23:02:00
TRACEY COX

Mitovi o seksu koje treba razbiti

Muškarci samo misle da znaju kad je žena doživjela orgazam, a razgovori o seksu su potrebni i poželjni

Seksi rublje je uvijek dobar poticaj, ali nije garancija sjajnog seksa
Seksi rublje je uvijek dobar poticaj, ali nije garancija sjajnog seksa (Shutterstock)

Nezaobilazna Tracey Cox imala je štogod reći i po pitanju ženskog orgazma, za koji muškarci misle da znaju kad se dogodio po raznim znakovima poput plitkog i ubrzanog disanja, grčenja tijela i osipa po vratu ili prsima.

Loša je vijest da Tracey tvrdi kako to nije moguće prepoznati, jer bi trebali ženu priključiti na cijelo čudo aparata kako bismo izmjerili je li stvarno doživjela orgazam, stoga, bolje vam je odustati od pokušavanja.

No, usput je odlučila razbiti još par mitova o seksu, pa tako kaže da halteri i seksi donje rublje mogu povremeno začiniti seks, no ne predstavljaju trajno rješenje i ni u kom slučaju ne garantiraju da će seks svaki puta biti fenomenalan. 

Trajanje seksa također nema veze s kvalitetom, pa nemojte ni pokušavati sebi zadati neki vremenski okvir u kojem biste ženu trebali dovesti do orgazma. Nekad će to biti za sat vremena, nekad za divje minute, tako da je svaki seks dobar, i onaj na brzaka i maratonski tijekom cijelog vikenda. 

Za kraj, nemojte se zanositi mitom da je veza dobra koliko je dobar i seks, kaže Tracey Cox, jer i u lošoj vezi seks može biti fantastičan, a i obrnuto. Čak i ako je sjajan, ubrzo će se pretvoriti u rutinu, tako da potražite druge elemente u vezi kojima ćete posvetiti dodatnu pažnju kako bi uspjela. 

03.08.2013. 23:02:00
http://metro-portal.hr/mitovi-o-seksu-koje-treba-razbiti/79657/