Metro-portal.hr

objavljeno 25.11.2013. 22:01:00
MYTHBUSTERS

Mitovi o muškarcima i seksu

Što se sve govori o muškarcima i seksu, a da zapravo nema veze sa stvarnošću nego se radi o mitovima i legendama

Sve što nije istina ...
Sve što nije istina ... (Shutterstock)

Priča, legendi i mitova o muškarcima i seksu ima napretek, a dobar dio njih zaslužuje biti raskrinkan kao potpuno neutemeljeno brbljanje o nečemu, pa tako odmah možemo otpisati mit o tome da muškarci razmišljaju o seksu svakih sedam sekundi. Ne, nije istina, to ne rade ni napaljeni tinejdžeri puni hormona, u stvarnosti prosječan muškarac na seks pomisli nekoliko puta tjedno. Razočaravajuće, nije li?

Veličina penisa također je jedna od stalnih tema mitova, a posebno načini na koje možemo prepoznati da je muškarac dobro obdaren. Tu se spominju nosevi, srednji prsti, a postala su popularna i stopala. Ne, muškarci s velikim stopalima ne moraju imati veliku alatku, a čak je napravljeno i istraživanje na 3 tisuće muškaraca koje nije uspjelo pronaći vezu između veličine stopala i penisa. 

Bajke se pričaju i o hranjivosti sperme, no, morat ćemo razočarati pobornike te teorije - jedno prosječno izbacivanje sperme ima između pet i sedam kalorija, a pretežno se sastoji od vode, nešto malo fruktoze, kalcija, magnezija i vitamina C.

Slobodnim se muškarcima navodno treba zavidjeti jer imaju bolji seksualni život od oženjenih, no prava je istina potpuno suprotna - oženjeni muškarci u prosjeku imaju više sreće, kako bi se reklo, od slobodnih, i to čak 28 posto. Uz to, oženjeni muškarci imaju više orgazama i više oralnog seksa od slobodnih.

Pa ti sad ostani solo i zabavljaj se ...

25.11.2013. 22:01:00
http://metro-portal.hr/mitovi-o-muskarcima-i-seksu/81797/