Metro-portal.hr

objavljeno 19.03.2011. 14:03:22
TISUĆU ŽDRALOVA

Misa za Japan u zagrebačkoj katedrali u nedjelju u 11 i 30

Dođite u nedjelju na misu i nakon mise priključite se humanitarnoj akciji i donirajte za Japan - svaki će donator dobiti ždrala

Fotografija vijesti

U zagrebačkoj će se katedrali u nedjelju u 11 i 30 služiti misa za Japan. Svetu misu vodit će velečasni Josip Kuhtić i molit će se za žrtve potresa i tsunamija koji je pogodio Japan 10. ožujka. 

Hrvatsko-japansko kulturno i gospodarsko društvo ovom svetom misom "želi izraziti svoje suosjećanje s našim japanskim prijateljima koji su ostali bez svojih najbližih jer svi mi dijelimo život na ovoj zemlji i svi smo jedni drugima bliski samo ako to želimo biti."

U vremenu od 10 i 30 do 14 sati, hrvatsko-japanska obitelj Trenc-Sato - naš istaknuti ilustrator i redatelj Milan Trenc sa suprugom umjetnicom Akiko Sato i kćeri Nikom prikupljat će donacije za žrtve potresa u najugroženijim područjima Japana.

Pomoći možete na tri načina - doniranjem novca (nije bitno koliko - svaka pomoć je dobrodošla), pomoći obitelji Trenc-Sato u izradi ždralova tehnikom origami koje će pokloniti svakome tko donira novac ili tek doći i pružiti cijeloj akciji podršku.

19.03.2011. 14:03:22
http://metro-portal.hr/misa-za-japan-u-zagrebackoj-katedrali-u-nedjelju-u-10-i-30/56690/