Metro-portal.hr

objavljeno 08.07.2010. 18:37:43
BILA BI ŠTETA

Miroslav Klose propušta dvoboj protiv Urugvaja?

Klose je ozlijedio leđa u susretu protiv Španjolske, pa je moguće da će propustiti šansu da postane najbolji strijelac u povijesti svjetskih prvenstava

Miroslav Klose
Miroslav Klose (Getty Images)

Miroslav Klose, najbolji napadač njemačke nogometne reprezentacije na ovom Svjetskom prvenstvu, mogao bi zbog ozljede leđa propustiti subotnji susret za treće mjesto protiv Urugvaja. Klose je ozlijedio kralježnicu tijekom polufinalnog susreta protiv Španjolske.

Ukoliko neće biti spreman za dvoboj protiv Urugvaja, Klose će propustiti mogućnost da postane najbolji strijelac u povijesti svjetskih prvenstava. Trenutačno sa 14 postignutih pogodaka dijeli drugo mjesto s Gerdom Muellerom, a ispred njih je samo Brazilac Ronaldo sa 15 golova.

Pomoćnik njemačkog izbornika Joachima Loewa, Hansi Flick najavio je kako bi u utakmici protiv Urugvaja Njemačka mogla istrčati u znatno izmijenjenom sastavu, jer su najbolji igrači vrlo iscrpljeni.

"Nastup na utakmici za treće mjesto bila bi nagrada našim pričuvnim igračima za odličan rad na treninzima", rekao je Flick.

Među onima koji bi mogli dobiti poštedu protiv Urutgvaja su Mesut Oezil, Sami Khedira i Philipp Lahm. (hina/metro-portal)

08.07.2010. 18:37:43
http://metro-portal.hr/miroslav-klose-propusta-dvoboj-protiv-urugvaja/44187/