Metro-portal.hr

objavljeno 04.05.2008. 22:56:57

Mirna uvertira za rat u Kupu

Hajduk i Dinamo na Poljudu su odigrali miroljubivu utakmicu koja je završila remijem

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Vladimir Dugandžić/CROPIX)

Hajduk i Dinamo vjerojatno nikad u povijesti nisu odigrali miroljubiviji derni nego što je bio ovaj subotnji. Završilo je i miroljubivim rezultatom (1-1), a oba trenera nakon utakmice nisu bila baš prezadovoljna. Jarni je, logično, bio nezadovoljan konačnim rezultatom, jer Hajduk je dominirao skoro 70 minuta, a i vodstvo je držao do same završnice. S druge strane, Zvonimir Soldo je bio razočaran igrom svoje momčadi. Dinamo je bio beskrvan, bez imalo agresije i želje za napadanjem Balićeva gola.

- Jedino je Bišćan u prvom poluvremenu mogao parirati ‘bijelima’. Svi ostali su podbacili - rekao je Soldo koji će morati puno toga promijeniti u glavama igrača ako želi osvojiti Kup.

- U srijedu očekujem bolji i agresivniji Dinamo.

“Nećemo u Zagrebu ganjati rezultat. Jedini zadatak je igrati kvalitetno i agresivno. Ali, gol bi svakako dobro došao...”
Robert Jarni
trener Hajduka

Zanimljivo, i Robert Jarni je spomenuo da mora poraditi na agresivnosti i lako je zaključiti da će utakmica u srijedu u Maksimiru biti sušta suprotnost onoj od subote. Dakle, derbi će se vratiti starim običajima - rat na sredini terena, ‘milijun’ prekršaja, malo golova i šansi...

Ipak, moglo bi biti zanimljivo, jer Hajduk je pokazao da ima snage parirati novom prvaku, koji duže vrijeme nije uvjerljiv.     (METRO)

04.05.2008. 22:56:57
http://metro-portal.hr/mirna-uvertira-za-rat-u-kupu/6674/