Metro-portal.hr

objavljeno 26.09.2010. 07:18:05
MMA

Mirka Filipovića nokautiro Frank Mir

POGLEDAJTE VIDEO: Iako se cijelu borbu uspješno odupirao mlađem Amerikancu, u zadnjim trenucima borbe naletio je na koljeno

Mirko Filipović

Mirko Filipović izgubio je borbu protiv Franka Mira nokautom u zadnjim trenucima borbe. Tijekom sve tri runde borci su bili prilično izjednačeni, a Mirko je uspješno kontrirao svakom pokušaju Mira da ga sruši na parket.

Frank Mir je inače borac koji preferira borbu u parteru, no nakon borbe je izjavio da očito taj segment treba još popraviti, jer Filipoviću nije mogao ništa. Takav stil borbe razočarao je publiku koja je počela svaki klinč pratiti zvižducima, vidjevši da od atraktivne borbe večeri neće biti ništa.

Filipović se pred kraj treće runde ohrabrio, shvativši da je svježiji od Mira, i krenuo u napad ručnim t ehnikama sa željom da izađe kao pobjednik, no jednostavno nije imao sreće i u naletu je pogođen koljenom u glavu.

Sudac je odmah nakon što je Filipović pao prekinuo borbu kako bi se izbjegle teže ozljede. Ovo je Cro Copu osmi poraz u karijeri, a treći nokautom. U UFC-u je njegov skor sada skromnih 4-4, no pobjede su ostvarene protiv skromnih protivnika.

26.09.2010. 07:18:05
http://metro-portal.hr/mirko-filipovic-nokautiran-od-franka-mira/48688/