Metro-portal.hr

objavljeno 21.06.2013. 13:14:00
TO!

Mirela Holy izašla iz SDP-a

Bivša ministrica ostala je dosljedna i ispunila obećanje da će izaći iz SDP-a ako se neće slijediti Plan 21

Holy sad može raditi što hoće :)
Holy sad može raditi što hoće :) (Arhiva)

Mirela Holy nije više članica SDP-a, kao što je i obećala, jer je njena stranka pogazila sva predizborna obećanja iz njezine domene zaštite prirode.

Kako je samo ljestvica u SDP-u fleksibilna stvar, zna valjda samo Zoran Milanović koji je arbitrarno postavlja prema osobnim preferencijama. Ljudi koji misle svojom glavom, poput Zlatka Komadine i Mirele Holy letjeli su s ministarskih mjesta, a njegovi "pro bono savjetnici", šefovi kabineta i ostali mogu mirno spavati i nastaviti mažnjavati gdje i što stignu.

Pošto je SDP ostao pri ideji da se ne osniva krovno tijelo koje bi upravljalo nacionalnim parkovima i parkovima pridode, Holy je izašla iz stranke, pa sada možemo očekivati pravi cirkus u području zaštite prirode, kad više neće morati poštovati stranačku stegu.

Naime, na odlasku je Holy poručila da je SDP izdao povjerenje građana i prevario ih predizbornim obećanjima, te da će ih ona konstantno podsjećati na sve što je bilo zapisano u Planu 21, a nije ispunjeno.

Sve u svemu, dobar potez Holy, da je to napravila prije lokalnih izbora, imali bismo zelenu gradonačelnicu umjesto Bandića i ne bi nam se vratio Kikaš. Ovako, SDP će u Saboru imati konstruktivniju opoziciju od samodopadnih laburista i Karamarkovih HDZ-ovaca koji žive u nekom paralelnom svemiru.

21.06.2013. 13:14:00
http://metro-portal.hr/mirela-holy-izasla-iz-sdp-a/78860/