Metro-portal.hr

objavljeno 10.06.2010. 10:54:34
PSIHODELIJA

Ministarstvo psihodelije u Močvari

Klupski program koji se jednom mjesečno odvija u Močvari poziva na posljednji ovosezonski party

ministarstvo psihodelije
ministarstvo psihodelije (Ministarstvo psihodelije)

U petak 11. lipnja od 22h u Močvari vas očekuje party na dva floora (klub & terasa).

Nastupaju:
Live:
Sensient (Zenon, Melbourne, Australija)
DJ set:
Didipoka (Indian Spiritual Healing, Slovenija)
Indra (Chillibar, Zagreb)
Pila (Ministarstvo Psihodelije, Zagreb)
Val Vashar (Zenon, Zagreb)

Extra:
Deco - in memoriam - Nemo
Cirkus Psybare
Chai & Cookies

Iza projekta Sensient stoji Australac Tim Larner iz Melbourna, a njegova je glazba sinonim za psihodeličan i inteligentan progressive psy-trance. Do sada je objavio četiri full lenght albuma ("Blue Neevus", "Pressure Optimal", "AntiFluoro", "The Space Between") i na desetke traka na poznatim trance etiketama kao što su Iboga, Groove Zone, Plusquam, Flow, Plastik Park, Tatsu, ZMA, Electric Power Pole, itd.

Tim je 2003. osnovao Zenon Records koji se kroz godine djelovanja dokazao kao vodeća etiketa psyprog glazbe. Do danas je Sensient svirajući obišao cijeli planet, a nakon nastupa na UWOG festivalu ovo će biti njegov drugi posjet lijepoj našoj. Za ovu je priliku za vas pripremio pravu psihodeličnu poslasticu.

upad: 50 KN

Ministarstvo Psihodelije stari je klupski program kojeg su pokrenuli Ilko Čulić, Benjamin Perasović, Nikša Dubreta i Goran Goldberger, a krajem 2006-te, sa ciljem promocije trance kulture i glazbe, reanimirali pripadnici zagrebačke underground scene. Kroz potporu i davanje mjesta i vremena mladim i neafirmiranim audio-vizualnim umjetnicima promotori Ministarstva vide priliku za izgradnju baze za djelovanje i stvaranje vlastitih umjetnika.

10.06.2010. 10:54:34
http://metro-portal.hr/ministarstvo-psihodelije-u-mocvari/42250/