Metro-portal.hr

objavljeno 25.10.2012. 14:22:00
UDAR

Milanović pokušava srušiti Karamarka hrvatskim Watergateom

Hoće li Milanović uspjeti dokazati da je Karamarko znao za sadržaj dokumenta prije njega i Josipovića, pa će Karamarko morati odstupiti?

Može li Milanović sruštiti Karamarka
Može li Milanović sruštiti Karamarka (Arhiva)

Zoran Milanović nazvao je danas aferu s prisluškivanjem pravim Watergateom, jer se i ovde radi o provalu u sustav državne sigurnosti.

Prema Milanoviću, radi se prljavoj provali u sigurnosni sustav, a poručio je da je onaj tko je bombardiranjem javnosti špijunskom aferom želio istjerati lisicu pogriješio, jer je istjerao grizlija ili bivola.

Naime, Milanović kaže da se radi o provali u prenesenom i doslovnom značenju u sustav državne sigurnosti i otuđenju dokumenata koji mu ne pripadaju, a taj biva iz dana u dan uhvaćen u seriji laži.

Kako su mediji dokazali na citatima Karamarkovih reakcija na priču, očito je da Milanović izravno cilja na njega, jer je Karamarko jasno dao do znanja da je već prošlog tjedna znao za sadržaj izvješća, a nije ga mogao teoretski vidjeti prije utorka u podne kad ga je dobio saborski odbor čiji je član.

Milanović je najavio temeljitu istragu o tome, koja definitivno ima za cilj dokazati da je Karamarko imao pristup dokumentu prije premijera i predsjednika, a kako se radi o državnoj sigurnosti, tko zna što se sve još može napakirati nespretnom šefu HDZ-a.

 

25.10.2012. 14:22:00
http://metro-portal.hr/milanovic-pokusava-srusiti-karamarka-hrvatskim-watergateom/74523/