Metro-portal.hr

objavljeno 29.03.2012. 08:16:00
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Milan i Barca bez golova, Bayern jednom nogom u polufinalu

Najočekivaniji dvoboj četvrtfinala ovogodišnje Lige prvaka u Milanu okončan je bez zgoditaka, ali u nimalo dosadnoj utakmici

Fotografija vijesti

Prvi okršaj Milana i Barceone u četvrtfinalu Lige prvaka na San Siru završio je s „miroljubivih" 0:0, dok je Bayern na Velodromeu bez većih problema svladao Marseille 2:0 i gotovo si osigurao polufinale, prenosi Hina.

Najočekivaniji dvoboj četvrtfinala ovogodišnje Lige prvaka u Milanu okončan je bez zgoditaka, ali u nimalo dosadnoj utakmici.

Milan ipak nije iskoristio slabije izdanje europskog prvaka, pogotovu na početku utakmice kada su Robinho i Zlatan Ibrahimović promašili čiste prilike. Već u 3. minuti Robinho je sam s deset metara poslao loptu daleko iznad vratiju, a u 14. minuti Ibrahimović je izašao sam ispred Valdeza, ali je vratar Barcelone zaustavio njegov šut iz blizine.

Bila je to i borbena utakmica s puno uklizavanja i čvrstih starteva, te posve prigušeno izdanje Lea Messija, koji i dalje čeka svoj rekordni 13. ovosezonski pogodak u Ligi prvaka.

Bayern je pitanje polufinala riješio na Velodromeu, pogocima Maria Gomeza u 44. minuti snažnim udarcem s ivice kaznenog prostora, te Nizozemca Arjena Robbena koji je u 69. minuti izašao sam ispred francuskog vratara i lako zabio. Kod Bavaraca je od 73. minute igrao Danijel Pranjić, a Ivica Olić je ostao na klupi.

Uzvrati se igraju 3. travnja u Barceloni i Munchenu.

29.03.2012. 08:16:00
http://metro-portal.hr/milan-i-barca-bez-golova-bayern-jednom-nogom-u-polufinalu/69538/