Metro-portal.hr

objavljeno 14.03.2018. 12:29:00
NAJAVE

Mia Dimšić večeras u Pivani

Domaćinima glazbenog programa Par Nepar Music Box u Pivani Ante Geli i Branimiru Mihaljeviću ove srijede se pridružuje jedna od najboljih hrvatskih pop pjevačica Mija Dimšić

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

U srijedu, 14. ožujka u 20 h u pivnici Zagrebačke Pivovare Pivani u sklopu glazbenog programa Par Nepar Music Box, na pozornicu će se glazbenim domaćinima Ante Geli i Branimiru Mihaljeviću pridružiti glazbena gošća - Mia Dimšić

Par Nepar Music Box glazbeni je program koji se održava svake srijede i ugošćuje brojne glazbene goste koji zajedno s Ante Gelom i Branimirom Mihaljevićem gostima Pivane donose pravu glazbenu poslasticu.

Mia Dimšić, svojim fantastičnim vokalom, prošlogodišnjim osvajanjem te ovogodišnjim nominacijama u čak devet kategorija za glazbenu nagradu Porin, dokazuje kako je jedna od najboljih hrvatskih pop pjevačica. Mijin album „Život nije siv" nominiran je za Album godine i Najbolji album pop glazbe, a pjesma „Bezimeni" natječe se u kategoriji Pjesma godine.

Par Nepar Music Box je glazbeni projekt Ante Gele i DD produkcije proizašao iz uspješnog dvogodišnjeg programa Next Stop Pivana koji je okupljao poznate hrvatske izvođače na pozornici kultne Pivane.

Svi posjetitelji moći će se uvjeriti u odličan spoj glazbe i piva u srijedu u 20 h, a ulaz je besplatan!

 

14.03.2018. 12:29:00
http://metro-portal.hr/mia-dimsic-veceras-u-pivani/110869/