Metro-portal.hr

objavljeno 10.02.2013. 10:15:00
SKOČI!

Mi znamo gdje su svi cool dečki

Izlasci i kave s curama završavaju tako da se pitate - OK, di su nestali oni cool dečki? Oni dragi, normalni, super tipovi!

S ovakvima ste sigurni :)
S ovakvima ste sigurni :) (PSK Slobodan Pad)

Jeste li nekako primijetile da svi frajeri liče jedan na drugog?

U zadnje vrijeme, kuda god da odete, primjećujete nekoliko vrsta frajera:

  1. Dječačići - svi nekako izgledaju isto, svi su manji i uži od vas, svi imaju košulje roze ili neke druge vrlo nježne boje, bijeli remen (ponekad sa šljokicama) i frizurice u stilu Cristiana Ronalda.. Gledate u čudu i mislite si: Hell, NO!

  2. Menadžeri - zaglavili su poslije posla na izlasku, puno preglasni, puno prepijani, sami sebi nevjerojatno važni, obožavajući zvuk vlastitog glasa, razbacuju se onim backoffice, pitch, retail frazama, nose ista odijela, velike satove, a sve ostalo je malo... opet prezirno frkćete nosom.

  3. Još jedna podvrsta, oni oženjeni, koje žena ne razumije, ili jednostavno ne dijele iste interese, a vi ste mu tako super, tako veseli. Poneki šarmantni, poneki pravi ljigavci, ali opet - Hell, NO!

Izlasci i kave s curama završavaju tako da se pitate - OK, di su nestali oni cool dečki? Oni dragi, normalni, super tipovi!

Pa imamo novost za vas! Nisu nestali, samo su se preselili. Gore. Skaču iz aviona, vrte se među oblacima, uživaju u životu...

Ponovite za mnom tko je IN ove godine: PADOBRANCI!

Nedavna istraživanja su pokazala da su muškarci koji se bave extremnim sportovima privlačniji ženama od.. pa od ostalih, pomalo dosadnjikavih, muškaraca. Smatraju se uzbudljivima, zanimljivima, i pazite sad - kulturnima! I kao da to samo po sebi nije dovoljno - svrstavaju ih na popis muškaraca koje jednostavno morate upoznati!

Jednostavno su nekako više muževniji od ostalih. Ok, i gdje su ti padobranci, pitate se? 

Padobranski sportski klub Slobodan Pad raspolaže s nekolicinom zgodnih, dragih, duhovitih, i nadasve vještih padobranaca. Rijetko ćete ih uhvatiti u birtiji jer svoje vrijeme većinom provode na aerodromima i na friškom zraku... i da, SOLO SU.

Pitate se kako ih upoznati?

Dečki organiziraju TANDEM PADOBRANSKE SKOKOVE. Dakle, ako nemate nikakvog padobranskog iskustva, a htjeli biste probati... dečki će skočiti s vama, bit ćete sigurni u njihovim rukama, i osjećat ćete se kao što nikada do tada niste. Dakle, vežite se za prekrasnog stranca i skočite u novi život!

A ako baš ne biste vi skakali, jednostavno odvedite frendicu, brata, sestru...

Dečki organiziraju i B.A.S.E. skakanja - što bi, jednostavnim rječnikom, bilo skakanje sa mostova, antena, stijena.. praktički bilo čega na što se mogu popeti i sigurno sletjeti.

Ako biste ih ipak upoznali u nekom manje adrenalinskom okruženju, Slobodan Pad 16.02. organizira 1. Hrvatski FreeFall Film Festival, u Lounge Baru Hocus Pocus, Šubićeva 1, Zagreb u 20:00h. Moći ćete čvrsto na zemlji gledati što sve dečki znaju i mogu.

Kako započeti razgovor?

Ne morate se ubiti od muke, dubiti na trepavicama i pretrgnuti se da vas zamijete.. jednostavno priđite i pitajte ih da vam kažu nešto malo više o padobranstvu. To je to, bit ćete im super!

Došlo je vaše vrijeme da poletite. S Padobranskim sportskim klubom Slobodan Pad.  

10.02.2013. 10:15:00
http://metro-portal.hr/mi-znamo-gdje-su-svi-cool-decki/76430/