Metro-portal.hr

objavljeno 24.12.2009. 08:20:00
Noovee godineee ...

Metro portal je podijelio ulaznice za Novu godinu - pogledajte gdje se još može na doček!

Ne znate gdje ćete za Novu godinu? Pogledajte na koje sve tulume možete ići u Zagrebu i Rijeci!

Fotografija vijesti

Vodimo vas u Močvaru, Boogaloo, Purgeraj, Tvornicu, Saloon, Shambalu, Sax!, KSET, Piranhu, Gjuro 2, Londoner, Aquarius, Mediku te The River pub i Terminal u Rijeci.

Recesija, kriza i harač trebaju biti zaboravljeni u najluđoj noći, osvojite upad na tulume koji vam najbolje pašu! Godina je na izmaku a odluke o dočeku nove (nadamo se bitno bolje) još uvijek nisu donešene. Metro je upregnuo sve svoje veze i poznanstva i uz zdravu dozu šarma uspio dogovoriti ulaznice za najbolje tulume u gradu - i to ne samo u Zagrebu.

Pa krenimo redom, bez diskriminacije po abecedi, veličini, tipu muzike ili bilo kojem drugom kriteriju...

Imamo, recimo, Novogodišnju štalu u Močvari. Kako oni sami kažu, jedan od urbanih mitova tvrdi da ćete se u nadolazećoj godini provesti onako kako se provedete tijekom novogodišnje noći. Stoga, ako se u 2010. želite opijati do besvijesti, drpati se sa neznancima/neznankama (ovisno o afinitetima) u mraku, vrištati Štala hitove iz petnih žila, rigati u jarku dok se sadržaj vašeg želuca romantično isparava u izmaglici pored rijeke te drugo jutro imati glavobolju i mutna sjećanja, ali i neizbrisiv osmjeh na licu - onda je Močvara mjesto za vas!!! DJ Mario Kovač će vas, kao i svake godine, uvesti u još jednu godinu prepunu očekivanja i razočarenja uz zvuke svega što vam padne na pamet: studio 54, studio 69, studio 75, studio 84, studij dizajna te svi ostali glazbeni studiji koji obuhvaćaju glazbu za ples, pjesmu i kopulaciju!!!

Dobitnice po jedne ulaznice su: Ozrenka Ostojić i Matea Perica. Čestitamo!

Ništa manje napeto i ludo neće biti ni u Boogaloou. Moćna gomilica DJ-a na dva floora pokrenut će noge svakog posjetitelja, a internacionalni line up je sljedeći:
Big Floor: CET (Late night sessions), LA DI DA (Article records, CZ), CHRIS LIEBING (Clr.net, GER), DJ MARY (Audiometric rec./ BTrax Rec.), MR.DJ DARIO (Kraljevstvo, Perfection), PETE DUX (UES, Static Noise).  
Small Floor: DJ MATYA (After Master), IVICA PETAK (UES, Disturbulance Rec.), TOXIC (Fanatic), DJ DECHKO (Bonzai Music, RELDZ rec.). 

Cijena karte za NYE2010 u predprodaji: 180 kn

Predprodajna mjesta: Transport Footwear dućani (Importanne, City Centar One, Gajeva 10), blagajna kluba, te sustav prodaje Eventima.  

CIJENA KARTE UKLJUČUJE I BOGATI ŠVEDSKI STOL S VOĆNIM BAROM!   

V.I.P karte: 250kn Rezervacija stolova: 400kn (cijena uključuje- boca Ballantines 0.7l + 4 Coca Cole, ili boca Wyborowa vodka 0.7l+ 4 Burn-a)   

Informacije na: 0914743642 ili na info@boogaloo.hr  

AFTER PARTY: 06.00-12.00 Cijena karte: 50kn (sviraju: Dj Mary, Mr.Dj Dario, Pete Dux, te Toxic I Dj Dechko)

Dobitnici po jedne ulaznice za Boogaloo su Robert Licht i Kristina Žeko. Čestitamo!

Purgeraj je za doček priredio tulum koji će zakuhati domaća ekipa, Purgeraj DJ All Stars (cijeli klupski lineup): DJ's: Mihalj + Juan + uncleFunk + Wolf + Sanja Pandurić + Toni + „Take Me Out" ekipa.
Prvi i jedini put u povijesti kluba zajedno na stageu, Purgeraj All Stars ekipa će se pobrinuti da vas u plesnom ritmu zadrže do cika zore i ponude presjek najbolje glazbe iz šarolike ponude Purgeraja: od blues-rocka i hitova osamdesetih, preko najjačih domaćica do disco-funka, modernog rocka i nove groove mjuze!

Dobitnice po jedne ulaznice za Purgeraj su Slađana Trivunović i Mirjana Jukić. Čestitamo!

Tvornica, kao i uvijek, organizira novogodišnji tulum u novovalnom ritmu. Kako sami kažu svake godine preplavljeni su prijedlozima za različite dočeke Nove Godine koji redom obećavaju najbolju zabavu, najbolju ponudu hrane i pića ali uz visoke cijene često ne ispune očekivanja te se mnogi nađu razočarani. Nakon prošlogodišnje rasprodane novovalne proslave, Tvornica kulture je i ove godine odlučila napraviti nešto drugačije, a sasvim obično -  proslavu koja je kao i svaki drugi dan - novogodišnji program „Novovalna godina" na kojem će se cijelu noć moći plesati uz glazbu Novog Vala. D.J. Bencarić puštat će glazbu Azre, Haustora, Animatora, Idola, Lakih pingvina, Električnog orgazma, Discipline Kičme, U škripcu, Šarlo Akrobata i mnogih drugih. Neka vam Nova Godina u Tvornici bude lijepa ...ko' bilo koji drugi dan - ko' svaki drugi dan!

Dress code: no glamour, wear a smile.

CIJENA KARTE: 50 kn
PRODAJNA MJESTA:
Tvornica kulture (Šubićeva 2/Ljudevita Posavskog =),
Profil Megastore (Bogovićeva 7),
INFO: www.tvornica-kulture.hr, www.tvornica.bloger.hr
TEL/FAX: 01/ 777 86 73

Dobitnice po dvije ulaznice za Tvornicu su: Bernarda Božičković Kričković i Irena Vodir. Čestitamo!

Saloon se diči najduljom klupskom tradicijom u gradu, pa su u skladu s tim napravili party na dva floora koji traje do 13 sati prvog dana nove godine. Osim toga, imaju i novogodišnji After party do 05 sati, bogatu novogodišnju tombolu i hostese koje su unaprijed proglasili anđelima. Uz promotivne cijene koje su spustili samo zbog Vas, Saloon je sigurno jedno od odredišta gdje ćete ugodno uplesati u Novu 2010.

Ulaz je dozvoljen djevojkama starijim od 19 i dečkima starijim od 21.

Broj gostiju je ograničen, pa rezervirajte svoje mjesto na vrijeme na:

Mob: 091 2669 690

Mail: saloon@saloon.hr

Ulaznice potražite kod naših promotora ili na blagajni kluba.

Dobitnici po jedne ulaznice za Saloon su: Miroslava Marinić i Zoran Breberina. Čestitamo!

Nova zvijezda na klupskom nebu, zagrebačka Shambala angažirala je dva renomirana hrvatska DJ-a, Dave Riella i Martina O koji će rasplesati posjetitelje svojim odabirom najbolje klupske muzike do jutarnjih sati. Njihova je preporuka hitra rezervacija karata jer je broj ograničen, a kupljene ulaznice dostavljaju na kućnu adresu. 

Dobitnica dvije ulaznice za Shambalu je Janja Ravnjak. Čestitamo!

Za ostalim klubovima u gradu ne zaostaje ni Sax!, koji će ugostiti Crybabies čiji coveri su nadaleko poznati. Tulum počinje u 21 sat.

Dobitnik dvije ulaznice ua Sax! je: Alexandar Martini Mikloš.

KSET se pak pobrinuo da vam za kraj godine i početak slijedeće omogući švedski stol s narescima, grickalicama, salatama, umacima i ostalim prigodnim asortimanom posuđa i prehrambenih proizvoda. Za slučaj da vam to nije dovoljno u ponudu su ubacili otvoreni šank sa astronomski dobrom ponudom pića. Da to sve dobro promiješaju ubacili su i koktele svih vrsta, a za dobro miješanje pomoći će vam i plesni zvukovi raspoređeni od 70ih do 10ih (zvučni čudno, zar ne?) i poneka boca šampanjca.

Dobitnik dvije ulaznice za KSET je Kristijan Nikolić. Čestitamo!

Nezaobilazno mjesto novogodišnjih urnebesnih tuluma svakako je klub Piranha, a New Year's Eve party ujedno je i tulum zatvaranja klupske sezone kluba Piranha. Oproštajni novogodišnji tulum kluba Piranha tradicionalno je najposjećeniji, a zadovoljni gosti iz godine u godinu vraćaju se na isto mjesto kako bi se ponovno proveli, zaljubili i sprijateljili. Zarazni strani i domaći klupski hitovi u specijalnom novogodišnjem glazbenom repertoaru Dj Carla, garancija su za plesnu groznicu na užarenom plesnom podiju kluba Piranha. Vaše gastronomske potrebe zadovoljiti će u potpunosti vrhunski catering Lido, a bogati „Open bar" kluba Piranha ponudit će Vam širok spektar alkoholnih i bezalkoholnih pića, te šarenih koktela, šampanjca u ponoć.

Dobitnica dvije ulaznice je za Piranhu je Azra Imširović. Čestitamo!

Omiljeno mjesto okupljanja već dva desetljeća slovi kao kultno okupljalište mladih diljem Hrvatske. U klubu Gjuro2 svi se osjećaju kao doma. Klub Gjuro2 u suradnji sa svojim najpoznatijim klupskim brandom RNB Confusion powered by Index.hr već čevrtu godinu za redom organizira najplesniji novogodišnji event u gradu. Tradicionalni novogodišnji tulum u pravilu je najbolji zabavni proizvod nastao iz bogate radionice RNB Confusion-a. Iz godine u godinu privlači mlade iz svih dijelova Hrvatske, Slovenije, ali i one zalutale turiste koji se rado uvijek vraćaju na mjesto gdje su se dobro zabavili, upoznali nove prijatelje, zaljubili... PROVJERENA EKIPA, ALL INCLUSIVE, GARANTIRANA ZABAVA,  PRIMAMLJIVA CIJENA.

Dobitnik dvije ulaznice je Davorin Gluhak. Čestitamo!

Koncept dočeka Nove godine u klubu Londoner je zamišljen kao prava novogodišnja fešta gdje se će se osjećati ugodno svatko željan plesa, plesa i da opet plesa, dobrog provoda i kvalitetnog druženja u toj posebnoj noći sa svojim najdražim prijateljima. . . a ruku na srce to je moguće jedino ako se od glazbe može čuti ponešto za svakoga, s naglaskom na kvalitetnu i plesnu glazbu, tako da se poslije novogodišnje noći kad krenete doma na zasluženi odmor osjećate zadovoljni i ispunjeni pozitivnim emocijama nakon PRAVOG NOVOGODIŠNJEG TULUMA!

Dobitnik dvije ulaznice za Londoner je Tomislav Malezija. Čestitamo!

U organizaciji Konekt marketinga i Booker.hr-a, klub Aquarius će ove godine, kao i obično, uistinu zablistati za novogodišnju noć, i to s vrlo impresivnim line-upom renomiranih Dj-a iz Hrvatske i svijeta. Glavna zvijezda večeri biti će Pete Heller (UK), tvorac mega hita "Big Love" koja je prema Bilboardu proglašena najboljom elektronskom pjesmom 1999. godine. Pete je poznat kao producent vrhunskih albuma sjajnih bendova poput Happy Mondays, Chemical Brothers, Underworld... Kontra svinjske gripe i recesije - Big Love 2010!!!

Dobitnice po jedne ulaznice za Aquarius su: Tea Ćosić i Darija Vučak. Čestitamo!

NOVA GODINA @ MEDIKA počinje u 21 sat s fajruntom u šest ujutro. Na 4 FLORA I 1 FAUNA održat će se ovaj ludi party. Na prvom flooru imena ISTO SRANJE, DRUGO PAKOVANJE! zabavljat će vas DJ-evi IVEK (Medika), LABOSH (neMedika) & grl FRIEDS. Drugi floor rezerviran je za DUB TEMPLE na kojem će se "održavati" International dub meeting 4 uz O.B.F. (fr) meets digitron sound system(hr) i Night of heavy bass lines and conscious message. Treći floor zove se PODIJ POSRNULIH DUŠA - ZABAVA ZA FRIKOVE MALE! gdje vas čeka šank imena PRI LUDOJ PUŠKI na kojem se nudi: kuhano vino s okusom baruta, rakija od zečijih šapa i dva šamara - GRATIS. Četvrti podij ostavljen je za STRUJNI OBRAČUNI ili "Silvestar je umro u sivoj ni kriv ni dužan". Faunu stvarate sami.

Dobitnica dvije ulaznice je Sandra Dobrić. Čestitamo!

Kako je Metro portal za sve urbane ljude imamo i upad za partyje u Rijeci!

Riječki The River Pub obećava da će posjetitelje novogodišnjeg tuluma svojim ležernim pristupom i specifičnim zvukom akustičnih instrumenata zabavljati grupa Kantriders. Odlično uigran bend uvijek spreman na improvizaciju jednako dobro se snalazi u vodama vesele i dinamične talijanske tarantele, senzualne cubane i domaćih evergreena što Vam garantira veselo i rasplesano novogodišnje slavlje! Dok dečki s Kantride odmaraju, zabavljat će vas uvijek drag gost s one strane Učke - DJ Mille!

Sve goste očekuje fina zakuska i piće dobrodošlice.

Cijena ulaznice po osobi: 150,00 kn

Broj ulaznica ograničen.

Sve informacije možete saznati na marketing@river-pub.com ili na brojeve telefona: 095/553-62-12 (Tea) ili 091/553-49-41 (Đana)

Dobitnici po jedne ulaznice za The River Pub su: Maja Kailer i Zoran Paulić. Čestitamo!

Upad osvojite ovdje.

Pripremite se i za nezaboravan doček Nove Godine u klubu Terminal gdje će nastupati: SILKY (SEMINAL GROOVES, London, UK), LUCA MONTECCHI i CHIWE (resident) uz besplatnan pjenušac dobrodošlice, kanapei i voćne plate. Više o samoj večeri na Terminal stranici.

Dobitnici po dvije ulaznice za Terminal su: Jasmina Habibović i Boris Krajina. Čestitamo!

Ako ste mislili da je 2009. bila plesna, zamislite kakva će tek biti nadolazeća godina jer u nju vas u Sirupu uvodi izvođač kojeg ste samo hvalili. Iz Finske, direktno za Sirupov pult, dolazi Bangkok Impact Sirup će dočekom Nove Godine proslaviti jednu uspješnu godinu punu dobrih partyja, veselih druženja, ostvarenja dugo čekanih gostovanja, ali i ući u drugu godinu svog postojanja.

Time je sasvim logično da je za proslavu dobrih i doček još boljih partyja izbor pao upravo na „svjetskog putnika, svjetskog glasa“ Semi Liuskija poznatijeg kao Bangkok Impact. Bangkok Impact ostao je zapamćen po sleazy disco notama koje se konstantno provlače kroz njegov opus. Omiljena i cijenjena izdanja remixa hitova velikana poput Telexa i Alexandra Robotnicka uvijek su ona s potpisom upravo Bangkok Impacta.

Zahvaljujući suradnji sa Legoweltom i I-F, Bangkok Impact danas je sinonim za temeljnu strukturu rastuće nizozemske elektro i disco scene. Obzirom da su ovom mladom fincu uzori Giorgio Moroder, Patric Cowely, Kraftwerk i Yellow Magic Orchestra, ne čudi da je Sami siguran izbor za rasplesani podij. Nakon što je svojim prvim gostovanjem u Sirupu potpuno razoružao publiku pripremite se za vrhunsku plesnu ludnicu.

Uz potporu tri fantastična Sirupova rezidenta Sergeja, Dundova i Pytzeka te Amana koji doživljavaju vrhunac glazbene forme vješto preteći vaše plesne reakcije, očekuje vas veseli provod slavljeničkih dimenzija upotpunjen maštovitim novogodišnjim dekoracijama Blitz Kidza.

Sirup za ovakav doček nudi all inclusive aranžman: kupnjom karte u vrijednosti 300 kn osiguran je neograničen broj konzumacija tijekom proslave. Karte se mogu kupiti ili rezervirati na e mail adresi sirupclubnation@gmail.com ili sljedećim brojevima prepoznatljivih Sirupovih lica s ulaza: Vinka (091 945 00 37) i Frane (095 863 98 24). Ukoliko vam ni to nije dovoljno karte u pretprodaji možete kupiti i u Frizerskom salonu Fashion Addict (Vrbik 22, od 12 do 21 sat) Nova iznenađenja, priče i lica su pred vama: dočekajte ih uz prasak smijeha i plesnog druženja u Sirupu!

Dobitnica dvije ulaznice je Barbara Hrastić. Čestitamo!

24.12.2009. 08:20:00
http://metro-portal.hr/metro-vas-vodi-na-najbolje-novogodisnje-tulume/28970/