Metro-portal.hr

objavljeno 18.09.2013. 22:41:00
LIGA PRVAKA

Messi uzvratio Ronaldu hat-trickom, Basel tukao Chelsea u Londonu

Leo Messi je odmah odgovorio Ronaldu na njegov hat-trick, dok je Mourinhov start na klupi Chelsea prošao izuzetno loše

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

Drugi dan prvog kola ovogodišnje Lige prvaka dao je jednako zanimljive utakmice kao i prvi, bez obzira što su na papiru današnji parovi bili za nijansu slabiji.

Barcelona je očekivano nadigrala Ajax svojom novom igrom pod novim trenerom, ali opet je sve riješio Messi koji je odgovorio na jučerašnji Ronaldov hat-trick svojim. Četvrti je gol zabio Pique, a Valdes je obranio jedanaesterac hrabrom Ajaxu čija je mlada momčad igrala prilično neimpresionirano, ali jednostavno nisu ta razina da mogu prijetiti Barci.

Schalke se raspucao protiv Steaue koja je također malo preslaba da bi mogla igrati značajniju ulogu u svojoj skupini, pa je 3:0 prilično realan rezultat. 

Poslastica večeri trebala je biti utakmica Napolija i Borussije iz Dortmunda, no paklena atmosfera u Napulju utjecala je i na Kloppa i na igrače, pa je izletio prvo Klopp, zatim golman Weidenfeller, tako da je 2:1 prilično dobar rezultat za Nijemce koji su mogli i gore stradati.

Milan je opasno živio u utakmici s Celticom, ali je u talijanskoj maniri pričekao do kraja utakmica da s dva gola riješi situaciju. Arsenal je pobjedom u Marseillesu pokazao da ove godine možda ipak napravi nešto, 

Atletico je slomio ruski Zenit 3:1, a tvrda Bjeličina Austria ipak je primila gol i izgubila od Porta kod kuće.

Iznenađenje večeri napravio je Basel pobjedom nad Chelseaom usred Londona. Bluesi su poveli u prvom poluvremenu, ali uporni Švicarci su krajem drugog poluvremena s dva gola otišli kući s tri boda. Start koji Mourinho sigurno nije tako zamišljao.

18.09.2013. 22:41:00
http://metro-portal.hr/messi-uzvratio-ronaldu-hat-trickom/80554/