Metro-portal.hr

objavljeno 29.12.2009. 16:37:59
MILAN BANDIĆ:

Mesić je malo ostario pa zaboravio

Kad bih brojio koliko me puta dnevno zvao u zadnjih deset godina kao zagrebačkog gradonačelnika, mogao bih pričati osamnaest dana, kaže Bandić

(Damjan Tadić/Cropix)

Nezavisni predsjednički kandidat Milan Bandić odgovorio je danas predsjedniku Stjepanu Mesiću, koji ga je optužio da laže da je sudjelovao u njegovim predsjedničkim kampanjama, rekavši da je Mesić malo ostario pa zaboravio, ali da mu oprašta.

"On (Mesić) malo je ostario pa je zaboravio. Ali ja mu to opraštam. Ali mogao se dostojanstvenije i poštenije oprostiti od svoje funkcije. Inače, kada bih samo brojio koliko me puta dnevno zvao u zadnjih deset godina kao zagrebačkog gradonačelnika, ja bih mogao pričati jedno osamnaest dana", kazao je Bandić za Hrvatski radio.

Odgovarajući, pak, na ocjenu predsjednika Mesića kako je i "malom djetetu jasno" da je Sanaderu draži Bandić kao budući predsjednik od Josipovića, Bandić je izjavio kako je on kandidat "običnog hrvatskog čovjeka".

"Kao prvo, ja nisam kandidat ni gospodina Mesića ni gospodina Sanadera, ni gospodina Zorana Milanovića. Ja sam kandidat običnog hrvatskog čovjeka", izjavio je Bandić. (hina/metro-portal)

29.12.2009. 16:37:59
http://metro-portal.hr/mesic-je-malo-ostario-pa-zaboravio/29585/