Metro-portal.hr

objavljeno 01.03.2014. 10:37:49
SAZNAJEMO

Menopauza? Evo rješenja!

Kod nekih žena promjene u menopauzi prođu nezapaženo, ali kod drugih mogu trajati mjesecima, čak i godinama i utjecati na kvalitetu života

MenaGold će vas riješiti problema u menopauzi
MenaGold će vas riješiti problema u menopauzi (Sensilab)

Suočavate se sa poteškoćama koje donosi razdoblje menopauze i ne možete normalno funkcionirati? Ponekad promjene u menopauzi prođu nezapaženo, ali nekada mogu trajati mjesecima, čak i godinama i značajno utjecati na život .

Rani simptomi menopauze

Najčešće se u menopauzi javljaju simptomi kao što su valunzi, suhoća rodnice neredovite menstruacije. Znanstvenici pišu da se pred menopauzom javljaju i drugi zdravstveni problemi, uključujući bol u zglobovima, lupanje srca, vrtoglavicu, povlačenje desni, probavne smetnje, tjeskobu i napade panike.  

U vrijeme menopauze žena više ne može zatrudnjeti, količina estrogena u tijelu se smanjuje, što uzrokuje lanac reakcija. Uz fiziološke, menopauza može uzrokovati i psihičke, socijalne i društvene promjene.

Ne želite uzimati hormone?

Ukoliko prihvatimo menopauzu kao prirodan proces, biti će nam puno lakše. Umjesto da se protiv simptoma borimo na sve načine i tijelo dopunjavamo sintetičkim hormonima, zdravije je da prirodnim preparatima ublažimo efekte nepoželjnih simptoma. 

Razinu estrogena, koji je odgovoran za tegobe u ovom razdoblju, povećat ćete s izoflavonima soje i crvene djeteline. A ukoliko tragate za drevnim načinima ublažavanja ovih poteškoća, tu su i Dong Quai, hmelj i vrkuta, koji imaju blagotvoran učinak na vaše simptome.

Rješenje  u Hrvatskoj? 

Stručnjaci u Sensilabu spojili su ove učinkovite prirodne sastojke da vam pomognu u ublažavanju simptoma menopauze. Potpuno prirodan proizvod MenaGold dokazano uspostavlja hormonalnu ravnotežu, te vam vraća sposobnost normalnog funkcioniranja bez valova vrućine, razdražljivosti, nesanice. Dokazano umanjuje valunge za 54 %, a znojenje čak za 47%.

Unosom sojinih izoflavona i izoflavona crvene djeteline na prirodan način povećati ćete razinu estrogena koji se u ovom razdoblju znatno smanjuje. Sinergiju u proizvodu MenaGold nadopunjava i kineska Angelika. Dong Quai, hmelj i vrkuta imaju blagotvoran učinak na simptome menopauze, a visoka razina folne kiseline u proizvodu MenaGold vraća energiju.

Do 10.3. možete 2-mjesečno pakiranje kapsula MenaGold naručiti u posebnoj akciji.

Kliknite ovdje za 30% popusta >

MenaGold

Sa proizvodom MenaGold ćete otkloniti izazove koje nosi razdoblje menopauze, nastaviti intelektualno i emocionalno rasti te održati ritam svog života.

01.03.2014. 10:37:49
http://metro-portal.hr/menopauza-evo-rjesenja/83560/