Metro-portal.hr

objavljeno 05.02.2019. 09:29:00
NOVOSTI

Meizu M9 Note – korak bliže proizvodnji

Meizu se odlučio kako će konkurent svim phabletima na tržištu biti nadolazeći M9 Note

Meizu M9 Note
Meizu M9 Note (Arhiva)

Čelnici tvrtke Meizu nedavno su govorili kako u skorašnje vrijeme treba tržištu predstaviti izravnog konkurenta Galaxy Note 9 modelu.

Čini se kako nije sve ostalo samo na riječima već se započelo i sa osmišljavanjem a vjerujemo i skorašnjom proizvodnjom. Meizu se odlučio kako će konkurent svim phabletima na tržištu biti nadolazeći M9 Note.

Ne samo u pogledu veličine zaslona koja će iznositi 6,2" već i u značajkama i ugrađenim hardverskim komponentama, M9 Note vući će „bliske crte" sa Samsungovim Galaxy Note 9 phabletom. Iako sve značajke kao i dijelovi nisu poznati pri internetskim stranicama započela su pisanja od 48MP rezolucije primarne kamere i Snapdragon 675 chipseta.

Ako se pitate gdje su ostale specifikacije, one se tek trebaju proizvesti te dodati na popis nadolazećeg phableta M9 Note. Još jedna značajke koju će Meizu kopirati od Samsunga je i kapacitet baterija koja će iznositi 3900mAh, što je za 100mAh manje u odnosu na Samsungov Galaxy Note 9.

U prilog ide i što je Meizu dobio odobrenje TENNA agencije, odnosno njezin certifikat što znači kako ćemo uskoro vidjeti sve značajke (kako hardverske tako i softverske) pa i skorašnju proizvodnju.

Ovim postupkom tvrtka Meizu želi zakoračili i na tržite gdje već odavno vlada Samsung sa svojom Galaxy Note serijom phableta a slobodni smo reći kako pravog konkurenta za sada nema. 

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal i na Instagramu >>

Piše: Nino Krstačić
05.02.2019. 09:29:00
http://metro-portal.hr/meizu-m9-note-korak-blize-proizvodnji/116750/