Metro-portal.hr

objavljeno 13.01.2023. 14:01:00
APLIKACIJE

Meddox radi umjesto vas važne stvari

Domaća zdravstvena aplikacija Meddox u novoj razvojnoj fazi: Uveli zdrave podsjetnike kojima olakšavaju brigu za zdravlje

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

Meddox, jedinstvena domaća aplikacija za pametno čuvanje i upravljanje zdravstvenom dokumentacijom, nakon realizacije 1,5 milijuna kuna investicije i uspješnog prikupljanja baze od preko 11.000 korisnika, započinje sljedeću razvojnu fazu kojom će korisnicima u suradnji s partnerima omogućiti novu dodanu vrijednost te značajno podići potencijal komercijalizacije aplikacije u Hrvatskoj i stranim tržištima na koje ciljaju.

Kao prvi korak, Meddox je u aplikaciju dodao "zdrave podsjetnike" kojima u suradnji s partnerima obavještavaju korisnike o brojnim korisnim informacijama. Primjerice, riječ je o informacijama o mogućnostima mjerenja tlaka ili vitaminsko-mineralnog statusa u ljekarnama ili pak konkretnim savjetima za ublažavanje učestale gastroezofagealne refluksne bolesti (GERB) koji mnogi u populaciji zanemaruju. 

"Uz zdrave podsjetnike dodatno se približavamo korisnicima i omogućujemo im da još bolje vode brigu o vlastitom zdravlju. Naša aplikacija koja se nalazi u džepu korisnika i koja je upoznata s njihovim zdravstvenim stanjem i ponašanjem najbolji je alat za podsjećanje na važnost brige o zdravlju. Ovim novim funkcionalnostima Meddox postaje digitalni zdravstveni savjetnik i na tom tragu ćemo nastaviti razvijati aplikaciju u koju uskoro stižu i nove opcije", istaknula je Maja Bogović, članica Uprave za razvoj poslovanja Meddoxa.

Za funkciju zdravih podsjetnika potrebno je preuzeti najnoviju verziju aplikacije, a kreirani su u suradnji s partnerima Meddoxa, ljekarnicima, liječnicima i farmaceutskim kompanijama, dok su sav sadržaj i preporuke za korisnike detaljno stručno recenzirani i provjereni. Da bi korisnici omogućili Meddox zdrave podsjetnike važno je da provjere postavke na svojim pametnim telefonima te ispune svoje korisničke profile kako bi primali relevantne informacije vezane uz svoj zdravstveni status.

13.01.2023. 14:01:00
http://metro-portal.hr/meddox-radi-umjesto-vas-vazne-stvari/140704/