Metro-portal.hr

objavljeno 01.02.2013. 03:03:00
WTF?!

Medalja Grada Zagreba Judith Reisman, američkoj kvaziznanstvenici

Milan Bandić dodijelio je medalju koju nije smio osobi koja je ni po čemu ne zaslužuje

Life is like a box of chocholate ...
Life is like a box of chocholate ... (Arhiva)

Milan Bandić napravio je još jednu u nizu impulzivnih ludorija u svom stilu dodijelivši Medalju Grada Zagreba za sve što promiče diljem Europe i svijeta Judith Reisman, tako je rekao sve zamuckujući i crveneći se pred "uglednom" gošćom.

Po Bandiću, njena homofobna retorika i potpuno neutemeljeno lupetanje bez ikakve podloge je jasan stav u borbi protiv pedofilije i zdravstvenog odgoja. Pritom si je uzeo pravo ispričati se u ime Zagrepčana za neugodnosti koje je doživjela.

Ovakvu stupidariju može napraviti samo osoba koja nije u dodiru sa stvarnošću, poput Bandića, čije legendarno "delanje" se odavno, još od kad je prestao biti sekretar Partije i referent obrane i zaštite na Peščenici svodi na tumaranje gradom u stilu Forresta Gumpa praveći se kao da nešto važno radi.

Zašto je uvrijedio Zagrepčane dajući medalju koja se može dodijeliti jedino Zagrepčanima nekoj sumnjivoj spodobi iz najmračnijih hodnika desničarske palače strave, to zna samo njegov um, kojem je život očito stvarno bonbonijera ... no možda je ovoga puta ipak izvukao neku čokoladicu kojoj je istekao rok trajanja ...

01.02.2013. 03:03:00
http://metro-portal.hr/medalja-grada-zagreba-judith-reisman-americkoj-kvaziznanstvenici/76263/