Metro-portal.hr

objavljeno 26.09.2013. 23:01:00
DA? NE?

Mazite li se dovoljno s partnerom?

Savjet za muškarce koji još to nisu sami shvatili je jednostavan - potrudite se još malo, niti će vam tih par minuta sna nedostajati, niti ćete baš zakasniti na važan jutarnji sastanak

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa (FreeDigitalPhotos)

Razlike između muškaraca i žena najčešće se vide u nekim sitnim detaljima koji mogu prerasti u velike probleme, a jedan od njih je i maženje nakon seksa. Žene se znaju često tužiti da ne dobivaju dovoljno pažnje od svog partnera, a upravo su trenuci nakon seksa i drugo jutro ključni za dojam koji će muškarac ostaviti.

Iako su znanstvenici dokazali da muški orgazam jednostavno isključi mozak jačeg spola i prirodno je da zaspu nakon toga, žene se s tim ne bi složile jer vrijeme nakon seksa žele provesti mazeći se s partnerom kako bi dobile potvrdu da je sve bilo dobro i lijepo.

Slična se situacija ponavlja i nakon jutarnjeg seksa, samo što muškarac ovoga puta ustaje prvi i ide popiti vode ili skuhati kavu, dok bi žena puno više voljela da ostane još malo u krevetu i pomazi se s njom.

Savjet za muškarce koji još to nisu sami shvatili je jednostavan - potrudite se još malo, niti će vam tih par minuta sna nedostajati, niti ćete baš zakasniti na važan jutarnji sastanak. Zagrlite dragu, poljubite je u kosu i malo je pomilujte i ionako dobra sitacija postat će još bolja. 

26.09.2013. 23:01:00
http://metro-portal.hr/mazite-li-se-dovoljno-s-partnerom/80707/