Metro-portal.hr

objavljeno 04.03.2014. 08:03:00
OPA

Marina Lovrić Merzel na meti USKOK-a

Kontroverzna županica našla se u istrazi USKOK-a zbog sumnje da je županijskim novcem plaćala privatne zabave

Moćna županica mogla bi pasti
Moćna županica mogla bi pasti (Arhiva)

Marina Lovrić Merzel, moćna sisačko-moslavačka županica koju afere prate već godinama pod istragom je USKOK-a zbog sumnje da je iz županijskog proračuna plaćala privatne zabave održavane u prostorima Hrvatskih šuma.

Navodno su na meti istražitelja zabave za koje se može dokazati da su, zapravo, bile proslave njenih rođendana i rođendana članova obitelji, a postoji mogućnost da je i njeno glamurozno vjenčanje plaćeno iz županijskog proračuna.

U slučaju da se to dokaže, sramota za SDP bit će neopisiva, jer su na tom vjenčanju bili svi viđeniji članovi vladajuće stranke, uključujući i Zorana Milanovića i predsjednika Ivu Josipovića.

Merzel ne silazi s naslovnica već tjednima, od trenutka kad je njena bivša tajnica odlučila javno progovoriti o krivotvorenju računa i nezakonitim isplatama iz županijskog proračuna.

Iako se za sada radi o iznosu od 182 tisuće kuna što i nije nešto, činjenica da je Merzel u kumskim vezama s Linićem i Mrsićem koji se, uz Josipovića, redovito pojavljuju na njenim privatnim zabavama mogla bi napokon napraviti malo reda u Vladi ...

04.03.2014. 08:03:00
http://metro-portal.hr/marina-lovric-merzel-na-meti-uskok-a/83612/