Metro-portal.hr

objavljeno 20.10.2010. 08:43:00
ČELIK SLABI

Margaret Thatcher prebačena u bolnicu zbog infekcije

Iz ureda u Downing Streetu još nema informacija o njezinu stanju; za mekoliko dana će ipak biti puštena kući

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)

Bivša britanska premijerka Margaret Thatcher u utorak je prebačena u bolnicu zbog infekcije, no, kako prenose mediji, njezino stanje nije ozbiljno i očekuje se da nakon temeljitih pretraga bude puštena na kućnu njegu za nekoliko dana.

"Čelična lady" primljena je u londonsku bolnicu Cromwelll gdje će biti obavljene rutinske pretrage, a imat će i prikladniju - medicinsku - njegu nego kod kuće s obzirom na to da je navršila 85 godina. Za nekoliko bi dana, prenose agencije, trebala biti puštena iz bolnice.

Iz ureda u Downing Streetu još nema informacija o njezinu stanju. Prošli tjedan Margaret Thatcher zbog gripe nije prisustvovala domjenku koji je u njezinu čast organizirao premijer David Cameron, kako bi u krugu članova Konzervativne stranke proslavila 85. rođendan. Agencije prenose kako još nije poznato je li infekcija posljedica gripe. Krajem 2001. i tijekom 2002. Margaret Thatcher imala je niz blažih moždanih udara, nakon kojih se počela sve rjeđe pojavljivati u javnosti. (hina/metro-portal)

20.10.2010. 08:43:00
http://metro-portal.hr/margaret-thatcher-prebacena-u-bolnicu-zbog-infekcije/50003/