Metro-portal.hr

objavljeno 29.12.2015. 10:54:00
KAMELEON

Maratonski party za doček Nove godine u Splitu

Za doček Nove godine ekipa E! Nightsa u klubu Kameleon priređuje maratonski set za pamćenje sa dvije zvijezde svjetske elektronske scene. Potporu će im pružiti i rezidenti kluba

Spektakularan doček Nove u splitskom klubu Kameleon
Spektakularan doček Nove u splitskom klubu Kameleon (Kameleon)

Program starta u 23:00 h te je osmišljen da traje do kasnih jutarnjih sati. Uz Ian Pooleya i Mitju Prinza nastupa još 7 kućnih dj-eva što uistinu zahtjeva malo veću satnicu od uobičajenog partija stoga možemo očekivati raskošnu glazbenu trpezu!

Ian Polley slovi za jednog od najcjenjenijih svjetskih dj-a i producenata te je u isto vrijeme iznimno cijenjen i od hrvatske publike, što zbog brojnih gostovanja na svim većim eventima diljem lijepe naše, što zbogčinjenice da već 20 godina predano ostavlja srce za publiku na dance flooru. Iza njega je 5 vlastitih albuma, brojni singlovi, suradnje i remixi, a trenutno je koncentriran na Pooledmusic i Montage, dva labela koja vodi iz Berlina. U isto vrijeme prisutan je i na Ovumu, Innervisionsu i Tsubi, labelima koji su među najutjecajnijima na svjetskoj elektronskoj sceni.

Ian Pooley Web

Ian Pooley Soundcloud

Drugi gost koji će odsvirati svoj novogodišnji set u klubu Kameleon je Mitja Prinz. Mitja je miljenik hrvatske, ali posebno splitske publike koju je davne '98. godine u kultnom klubu Up&Down po prvi puta oduševio svojim nastupom. Od tada se Mitja profilirao u dj i producenta koji je sa Dixonom uvelike utjecao na berlinsku scenu. Nastupao je u gotovo svim poznatim svjetskim klubovima, od New Yorka do Tokya, a njegovi su nastupi uvijek jedinstveno putovanje kroz sve pravce house glazbe. Iznimno je ponosan i načinjenicu da ima najdužu rezidenciju na berlinskoj sceni i to u klubu Watergate neprekidno već 10 godina. Osim dj-ingom, Mitja se bavi i produkcijom te pisanjem glazbe za filmove.

Mitja Prinz Soundcloud

Mitja Prinz Resident Advisor

Svoju glazbenu priču redom će ispričati i rezidenti kluba Jakir Brothers, Milan Pivalica, MJ Suddani, Ivan Dudda, Madezh i Klox. Karta se može osigurati svakim danom u pretprodaji u klubu Kameleon od 09-21h i to po cijeni do 120,00kn do 30.12., dok ce na dan iznositi 150,00 kn.

E Nights Facebook

Kameleon Club Facebook

29.12.2015. 10:54:00
http://metro-portal.hr/maratonski-party-za-docek-nove-godine-u-splitu/95751/