Metro-portal.hr

objavljeno 28.06.2010. 11:53:37
STRAH OD OZLJEDE

Maradona: Suci moraju zaštititi Messija

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena priznao je da bi najradije i sam zaigrao u četvrtfinalu protiv Njemačke

Maradona Messi
Maradona Messi (Getty Images)

Izbornik argentinske nogometne reprezentacije Diego Maradona iznenadio je javnost pokazavši simpatije prema Englezima koji su jučer u susretu osmine finala SP-a protiv Njemačke oštećeni nakon što nije priznat Lampardov pogodak.

"Kao što znate ja nisam obožavatelj Engleske, ali tim bi golom rezultat bio poravnat na 2-2 i to bi promijenilo tijek utakmice, a možda bi došlo i do produžetaka", izjavio je Maradona nakon što se Argentina pobjedom 3-1 protiv Meksika plasirala u četvrtfinale gdje ju čeka Njemačka.

No, na novinarski upit što misli od vodećem golu Argentine protiv Meksika koji je postignut iz zaleđa, Maradona je promijenio temu i ponovno je upozorio kako suci ne štite Lionela Messija.

"Sudac je puno toga propustio dosuditi u ovoj utakmici, trebao je pokazati žuti karton meksičkom veznjaku Torradu zbog prekršaja na Messiju u ranoj fazi utakmice. Kad god Messi dobije loptu protivnički igrači ga pokušavaju oboriti, uopće ne idu na loptu već ga samo udaraju. To što se Messiju događa na SP je skandalozno", rekao je Maradona.(hina/metro-portal)

28.06.2010. 11:53:37
http://metro-portal.hr/maradona-suci-moraju-zastititi-messija/43523/