Metro-portal.hr

objavljeno 24.05.2010. 13:43:36
GLADNI SLAVE

Maradona: Bio sam u pravu kad sam Milita uvrstio na popis za SP

U ovoj reprezentaciji nema prvotimaca, niti pričuva, igrat će oni koji su u najboljoj formi, izjavio je argentinski izbornik

Diego Maradona
Diego Maradona (Getty Images)

Izbornik argentinske nogometne reprezetacije Diego Maradona izjavio je da nije nimalo iznenađen što je Diego Milito sa dva pogotka donio Interu naslov europskih prvaka.

"Nisam iznenađen, jer je Milito imao fantastičnu sezonu i dokazao je da sam bio u pravu kada sam ga uvrstio na popis za SP. U ovoj reprezentaciji nema prvotimaca, niti pričuva, igrat će oni koji su u najboljoj formi", kazao je u nedjelju Maradona, iako mediji nagađaju kako će napadački par vjerojatno činiti Leo Messi i Gonzalo Higuain.

"Ova skupina igrača je slična onoj iz 1986. kada smo bili prvaci svijeta, i ovi su igrači gladni slave. No, 1986. smo imali 70 dana zajedničkog rada, a sada dvadesetak dana prije početka SP-a ja još uvijek nemam sve igrače na okupu", rekao je Maradona koji još uvijek čeka dolazak igrača koji su igrali u finalu Lige prvaka, Diega Milita, Waltera Samuela i Martina Demichelisa.

Maradona je naglasio da će Argentina igrati napadački. "Nemam se namjeru odreći napadačkog nogometa, ni pod koju cijenu. Odreći se napadačkog nogometa bio bi grijeh s obzirom na to koje igrače imam", dodao je. (hina/metro-portal)

24.05.2010. 13:43:36
http://metro-portal.hr/maradona-bio-sam-u-pravu-kad-sam-milita-uvrstio-na-popis-za-sp/40768/