Metro-portal.hr

objavljeno 19.05.2011. 20:15:00
NAJAVA FILMA

Mamurluk 2 - intervju s glavnim glumcima

Zvijezde filma Mamurluk 2 otkrivaju kako im je bilo na snimanju i po čemu se nastavak razlikuje od prvog filma

Mamurluk 2
Mamurluk 2 (MWN)

Bradley Cooper, Ed Helms i Zach Galifianakis, glavni akteri Mamurluka, u nastavku filmskog hita ponovno prolaze kroz razne nevolje ali na potpuno novoj lokaciji. Stu, Phil i Alan bude se u prljavom hotelu u Bangkoku, nemaju pojma kako su tamo završili i gdje im je nestao prijatelj. Glumci tvrde da egzotična lokacija nije jedina razlika između prvog filma koji je sniman u Las Vegasu i nastavka čija je radnja smještena na Tajland.

"Gledatelji u ovom filmu bolje upoznaju dečke i njihove odnose. Prvi film je po meni jedna velika šala, dok su u drugom pojedini karakteri bolje razvijeni", kaže Cooper koji se zaljubio u Bangkok. "Na snimanju smo dva tjedna proveli u hotelskom naselju i jedva sam čekao da se ponovno vratimo u grad", dodaje Cooper s kojim se slaže i Galifianakis: "Iako me mučila vremenska razlika, osjećao sam se odlično od prve minute. Ljudi tamo su nevjerojatno dragi, stvarno su prekrasni."

Helmes jedva izdržao

Dok je Coopera oduševila lokalna kuhinja, Helms nema lijepa sjećanja na domaće specijalitete: "Prvi tjedan je bio težak jer sam se u više navrata otrovao hranom. Kasnije sam se navikao, ali mislim da nikad nisam do kraja ozdravio. Mogu slobodno reći da mi je tijelo eksplodiralo, a ostatak prepuštam imaginaciji čitatelja."

Momci ovoga puta nisu imali bliske susrete s tigrom, iako jednu od glavnih uloga ponovno ima životinja. Radi se o majmunici Crystal koja u filmu nosi traper jaknu Rolling Stonesa i puši jednu cigaretu za drugom. "Crystal je nevjerojatna. Bio sam skeptičan kad mi je redatelj Todd Phillips rekao da ćemo snimati s majmunom koji puši, ali me Crystal brzo razuvjerila", priča Cooper.

Glumac će se još dugo sjećati njenih pandži: "Snimali smo scenu na ulici i pored nas se pojavio slon. Crystal je odjednom poludjela i izgrebala mi leđa."

Mamurluk 2 u hrvatska kina stiže 26. svibnja 2011.

Piše: Michael Freidson/MWN
19.05.2011. 20:15:00
http://metro-portal.hr/mamurluk-2-intervju-s-glavnim-glumcima/59048/