Metro-portal.hr

objavljeno 18.08.2011. 20:42:00
MAMINJO

Mamić ne žali što je zbog navijača završio u policiji

Izvršni predsjenik GNK Dinama je zbog sprječavanja službene osobe u obavljanju dužnosti proveo 17 sati iza rešetaka

Fotografija vijesti

Zdravko Mamić danas je po izlasku iz pritvora izjavio kako se ne kaje zbog onoga što je učinio nakon utakmice Dinama i Malma te da bi ponovo učinio isto, piše Hina. Podsjećamo, Mamić je sinoć priveden zbog sprječavanja službene osobe u obavljanju dužnosti.

"Nema ništa svetije od navijača, a pogotovo od navijača koji su bili potpuno normalni navijači, što ih ne opravdava da su pokušali ući u teren", rekao je Mamić nakon izlaska iz policijske postaje u Heinzelovoj ulici u pratnji svoje odvjetnice Jadranke Sloković.

Podsjetio je kako je, kada je vidio da je policija privela tri navijača, prišao navijačima i policajcu rekao da ih pusti, budući da je dan za slavlje. "Mislio sam da se sve dobro završilo, jer sam se vratio u svečanu ložu. Nakon sat i pol vremena brat Zoran Mamić obavijestio me da se trebam javiti u 4. policijsku postaju u Petrovoj ulici", kazao je Mamić.

Odvjetnica Sloković izvijestila je novinare kako se protiv Mamića neće voditi kazneni postupak, već prekršajni postupak tijekom kojeg će se utvrditi je li njezin klijent uopće počinio prekršaj ili ne. Dodala je kako Mamića policija tereti za remećenje javnoga reda i mira, napomenuvši kako se još treba vidjeti je li uopće toga i bilo.

18.08.2011. 20:42:00
http://metro-portal.hr/mamic-ne-zali-sto-je-zbog-navijaca-zavrsio-u-policiji/62371/