Metro-portal.hr

objavljeno 27.07.2010. 11:45:00
KO' JAJE JAJETU

Mala Shiloh Nouvel preslika je svojeg oca Brada Pitta

Njihovi roditelji žele da uživaju u normalnom djetinjstvu. No, s obzirom da su im roditelji dvije najveće zvijezde Hollywooda, Jolie i Pitt, djeci je teško izbjeći medijsku pažnju

Fotografija vijesti

4-godišnja Shiloh definitivno nalikuje svojem poznatom ocu, a svojim likom nije mogla ne privući pažnju fotoreportera kada je jučer, zajedno s majkom i ostatkom obitelji došla na japanski aerodrom.

>> Angelina želi posvojiti curicu iz Sirije

Sa svojom plavom kosom i sjajnim plavim očima, izgledala je kao ženska verzija svojeg oca iz djetinjstva. ˝Voli se oblačiti poput dječaka. Morali smo joj skratiti kosu. Jednostavno voli sve što vole i dječaci. Vjerojatno je to utjecaj njezine braće˝, objašnjava Angelina koja je nedavno za magazin Vanity Fair govorila i o svom sinu Maddoxu, prvom djetetu koje je posvojila te o blizancima.

˝Maddox je pravi intelektualac, za što ne mogu preuzeti genetske zasluge. Dobar je u školi, voli povijest. Mislim da bi mogao postati pisac i putovati svijetom, te istraživati mjesta i običaje. A blizanci su klasični dečko i curica.˝ Poznata glumica došla je u Japan kako bi promovirala svoj novi film ˝Salt˝.


27.07.2010. 11:45:00
http://metro-portal.hr/mali-shiloh-nouvel-preslika-je-svojeg-oca-brada-pitta/45213/